Hjem|Nyhetsside

Retningslinjer for covid-19 og smittevern

Vi følger nøye med på informasjon i fra helsemyndighetene på utviklingen og håndtering av koronaviruset, og vi tar oppgaven med smitteforebygging alvorlig.

Vi følger nøye med på informasjon i fra helsemyndighetene på utviklingen og håndtering av koronaviruset, og vi tar oppgaven med smitteforebygging alvorlig.

 

 

Våre kjøreregler for smittevern

Vi forventer at alle våre ansatte og alle våre studenter aktivt bidrar til smittereduksjon og følger rådene som gis fra offentlige myndigheter. Oppdatert informasjon kan finnes på folkehelseinstituttet sin nettside. 

Vi ber om at alle følger våre hygienetiltak, og at du kontakter helsetjenesten om du mistenker at du er smittet. Symptomene ligner de man ser ved forkjølelse og influensa. Feber og hoste er de vanligste symptomene på infeksjon.

  • Studenter er pliktige å informere lærer om de er i karantene. Er du i karantene har du mulighet til å delta på timene på nett. Ta kontakt med kundeservice for å finne riktig gruppe for perioder studentene ikke kan delta på klasseromsundervisning.
  • Hvis studenter har symptomer på Covid-19, må de holde seg hjemme, og heller delta på nettundervisning.
  • Hold avstand. Hvis det er to grupper på huset husk å avtale pauser på forskjellige tidspunkter. Ikke kom tidligere enn til oppsatt tid.
  • Kundeservice er kun digitalt for tiden. Alle henvisninger er på chat, telefon eller på epost.
  • Alle pulter og overflater. kaffe- og vannmaskin må desinfiseres etter vanlige rutiner etter hver gruppe.

Informasjon om Covid-19, testing, munnbind osv. på engelsk.

© 2021 Lingu AS
Learnanywhere white