Loading…

A2-B1 English Pre-Intermediate – You can do it!

Dette kurset bygger videre på A2 Engelskkurs på elementært nivå. Kurset hjelper deg å revidere og repetere den grunnleggende grammatikken for å kunne heve dine språkferdigheter til et mellomnivå.

Prices and registration

Mål og målsettinger

Etter å ha gjennomført kurset, vil du:

  • Få bedre oversikt over engelske verbtempus;
  • Være tryggere på å skrive på engelsk;
  • Ha utvidet ordforrådet ditt;
  • Være klar for mellomnivåkurset.

 

Kursbeskrivelse

Kurset har som mål å heve språknivået ditt fra et elementært nivå til et lavere mellomnivå. Kurset hjelper deg å utvide ditt ordforråd ved hjelp av ordklasse- og tempusoppgaver.

Kurset legger til rette for at du får praktisert engelsk så mye som mulig. I begynnelsen av hver time varmer vi opp med spill/lek.  

Du vil få hjemmeoppgaver i relevant grammatikk og uttaleøvelser. 

 

Metode og vurderingsformer

Kurset har en muntlig tilnærming til språklæringen. I tillegg til klasseromsinteraksjoner, vil det også være en del uttaleøvelser. Kurset følger et vel utformet og utfyllende læreverk med en fastsatt progresjon, men din progresjon vil også bli vurdert underveis.

Ved kursstart vil vi fokusere på å revidere tidligere tilegnet grammatikk, mens vi senere i kursperioden vil fokusere på spesifikke grammatiske elementer. Samtlige kursdeltakere vil få tilbakemelding på deres personlige fremgang kontinuerlig i løpet av kursperioden.

 

Betaling

Dette kurset er et abonnementskurs. Dette betyr at du inngår en månedlig betalingsavtale. Kortet ditt vil automatisk bli belastet helt til du sier opp abonnementet. Du kan stanse abonnementet når du vil.

Når du har fullført et nivå, kan du gå videre til neste nivå med et enkelt klikk.

 

Kursmateriell

Kursboken er obligatorisk for alle kursdeltakere. Du kan kjøpe den hos oss når du kommer til første time, eller bestille den på nettet ved å følge linken under.

New Headway Pre-Intermediate (kjøp den her)

INSTRUCTORS

Registration for this course has been disabled
You can browse our catalogue for other courses, or contact us for assistance.