A2 Spanish Elementary Level

A group course in Spanish Elementary level

CEFR Level: A2 Elementary level
Course venue:
Course fee:


Kurset er Grunnleggende nivå og for deg som ønsker en intensiv og grundig innføring i spansk, etter at du ferdig med A1 begynnernivå. 


Lærerne legger opp til en behagelig og uformell kursatmosfære og det oppfordres til aktiv deltakelse i gruppen. Både kursmateriell ("Caminos 2") og undervisningsmetoder som benyttes vil ha fokus på kommunikativ undervisning som fører til et aktivt språk fra første stund. Da får man sementert den tekniske kunnskapen i språket og utviklet et bredere språk som vil kunne gi rikere samtaler og opplevelse av å forstå når man befinner seg i spansktalende land.

 

HVA KAN DU ETTER Å HA GJENNOMFØRT A2 KURSET?

  • Du snakker om kjente temaer i enkle samtaler
  • Du vil være i stand til å lytte og forstå enkle spørsmål hvis samtalepartneren din snakker sakte og tydelig, og du kan også svare på enkle spørsmål om deg selv, om stedet du bor, og fortelle om mennesker du kjenner, samt ting du har eller interesser deg for.
  • Du beskriver nærmiljøet ditt, familien din og arbeidslivet ditt i nåtid, fortid og fremtid

 

KURSBEVIS
Når du har gjennomført kurset vil du motta et kursbevis med totalt antall timer du har deltatt på i kursperioden.

 

VEIEN VIDERE:
Etter gjennomført Spanskkurs – A1: Begynnernivå, anbefaler vi å gå videre på Spanskkurs – A2: Grunnleggende nivå. Da får man sementert den tekniske kunnskapen i språket og utviklet et bredere språk som vil kunne gi rikere samtaler og opplevelse av å forstå når man befinner seg i spansktalende land.

 

DE FORSKJELLIGE KURSNIVÅENE:

A1 BEGYNNERNIVÅ
Du bruker vanlige ord og enkle uttrykk. Du kan presentere deg og følge enkle samtaler hvor samtalepartnerne snakker tydelig og langsomt.

A2 GRUNNLEGGENDE NIVÅ
Du beskriver nærmiljøet ditt, familien din og arbeidslivet ditt i nåtid, fortid og fremtid. Du snakker om kjente temaer i enkle samtaler.

B1 MELLOMNIVÅ
Du forstår hovedinnholdet i klar og standard tale. Du klarer deg i de fleste situasjoner. Du kan uttrykke og forklare meninger.

B2 SELVSTENDIG NIVÅ
Du samtaler, begrunner synspunkter og forklarer emner på noenlunde spontant vis. Du forstår hovedinnholdet i samtaler på konkret, abstrakt og teknisk nivå.

Register here

This course is available on request

Please contact us for more information.

© 2020 Lingu Norge AS
Learnanywhere white