Fast-track Norskkurs B1

FAST-TRACK
Mid star

B1 er det mest spennende nivået! På dette kurset gir vi deg nøklene til å mestre det norske språket. Du vil jobbe med oppgaver, grammatikk og tekniske aspekter ved språket, for å forbedre dine muntlige ferdigheter samt lytte- og leseforståelse.

CEFR Nivå: B1 Mellomnivå
Kursavgift: Fra 2 490 kr per month

VELKOMMEN TIL EN UNIK LÆRINGSOPPLEVELSE! Lingus språkkurs i norsk er utviklet for voksne som ønsker å lære å snakke og forstå norsk, og som har behov for en mer fleksibel opplæring.  Dette ku...

VELKOMMEN TIL EN UNIK LÆRINGSOPPLEVELSE!

Lingus språkkurs i norsk er utviklet for voksne som ønsker å lære å snakke og forstå norsk, og som har behov for en mer fleksibel opplæring. 

Dette kurset er for de som ønsker å være mer selvstendig når du kommuniserer på Norsk. De kunnskapene du allerede har vil vi styrke ytterligere, bygge videre på og gjøre deg tryggere. Her ønsker vi å bygge enda mer selvtillit, slik at du lettere kan ta i bruk språket på egenhånd og det gir deg mestring å kunne bruke språket friere i sosiale sammenhenger.  Du vil også bygge videre på dine skrriftlige ferdigheter, og etter endt kurs vil du enklere kunne svare mer utdypende både verbalt og skriftlig. Dette er nyttig for de som ønsker eller har behov for å mestre språket bedre også skriftlig. 

 

Læringsmål B1

  • Bedre skriveferdigheter
  • Kunnskap om norsk kultur og samfunn
  • Evne til å beskrive og takle både kjente og uforutsigbare situasjoner
  • Evne til å beskrive fremtidige planer og ønsker
  • Evne til å uttrykke stemninger, følelser og meninger
  • Evne til å komme med forslag og synspunkter og diskutere dem


Godkjent kurstilbyder

Lingu er godkjent av Direktoratet for Høyere Utdanning og Kompetanse. Dette betyr at kursbeviset du får kan benyttes som dokumentasjon ved søknad om permanent oppholdstillatelse i Norge eller Norsk statsborgerskap. Du kan få godkjent maksimalt 12 timer per uke for alle læringsaktiviteter til sammen. Timegrensen kan variere avhengig av type kurs.

 

Undervisningen

Som medlem av Lingu kan du studere når det passer deg. Du har tilgang til alle undervisningstimer og bestemmer selv hvilke du vil delta på!

Klasseromsundervisning finner sted to ganger per uke som nettbasert undervisning og er tilgjengelig via smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC. Se timeplanen for mer informasjon om tid og emner. Opptak av undervisningstimer vil være tilgjengelig i opptaksarkivet, slik at du enkelt kan bla gjennom og finne informasjonen du trenger.

 

Nivåtest

Etter åtte uker vil du få tilgang til en nivåtest for B1. Hvis du består testen med tilstrekkelig poengsum, kan du gå videre til neste nivå (B2).
 

Betaling

Dette kurset er et abonnementskurs. Dette betyr at du inngår en månedlig eller kvartalsvis betalingsavtale. Kortet ditt vil automatisk bli belastet helt til du sier opp abonnementet. Du kan stanse abonnementet når du vil.

Når du har fullført et nivå, kan du gå videre til neste nivå med et enkelt klikk.

Påmelding

Fast-track norskkurs 🇳🇴

  • En dedikert lærer som følger deg gjennom opplæringen
  • Ubegrenset tilgang til all e-læring
  • Ubegrenset tilgang til drop-in undervisning fra Simply Online
  • Gratis adgang på alle våre arrangement

Kursavgift:

2 490 kr per måned

Spillbasert læreverk inkludert

Wrong discount codeDiscount applied

Velg startdato

Online

Lingu logo
© 2021 Lingu AS