Karriere- og jobbsøkerkurs

TRADISJONELL

Jobben er din!

CEFR Nivå: A2 Elementært nivå
Kurssted:
Kursavgift: Fra 800 kr per kurs

Vi gir deg verktøyene og opplæringen du trenger for å sikre en rask vei ut i nytt arbeidsforhold. Få konkrete innspill til hvordan du lander drømmejobben og hvordan du som jobbsøker kan skille deg ...

Vi gir deg verktøyene og opplæringen du trenger for å sikre en rask vei ut i nytt arbeidsforhold. Få konkrete innspill til hvordan du lander drømmejobben og hvordan du som jobbsøker kan skille deg ut i søknadsbunken gjennom å synliggjøre din kompetanse. Våre karriereveiledere har lang og solid erfaring innen karriererådgiving, spisskompetanse på arbeidsmarkedet og et bredt nettverk av potensielle arbeidsgivere innenfor næringslivet og bemanningsbransjen. Kurset avsluttes med konkrete innspill til hvordan å gjøre din CV konkurransedyktig.

Påmelding

Påmelding til dette kurset er deaktivert.


Du kan se øvrige kurs i vår kurskatalog, eller kontakt oss for å få hjelp.
Course img img 3779
ABONNEMENT
Mid star
4.52
749 tilbakemeldinger

A2 Norskkurs - Grunnleggende nivå

A2-kurset vil gi deg større ordforråd og en bedre forståelse av språket. Du vil fortsette å jobbe med grammatikk og tekniske sider av språket, samt lære hvordan du kan kombinere flere ord for å danne bedre setninger og kommunisere med norsktalende i dagligdagse situasjoner.
© 2021 Lingu AS
Learnanywhere white