Loading…

Privatundervisning i portugisisk

Har du lyst til å lære europeisk eller brasiliansk portugisisk? Her kan du jobbe med en privatlærer og lære i ditt eget tempo!

Priser og påmelding

VELKOMMEN TIL PORTUGISISKKURS HOS LINGU!

Privattimer, eller "en til en" undervisning som det ofte kalles, er et kurs som skreddersys dine personlige behov og utfordringer. Kurset følger derfor ikke et forhåndsdefinert pensum. I stedet vil læreren din lage en individuell kursplan for deg, noe som gjør det mulig å nå målene dine raskere og enklere enn om du studerer på egen hånd eller sammen med andre i en gruppe.

Du lærer å lese og stave ord, samtidig som vi prøver å snakke så mye portugisisk som mulig! Du vil lære å hilse og presentere deg, stille enkle spørsmål, snakke om været, lære nyttige fraser for å finne fram i byen, handle, bestille mat og drikke på kafe, med mer.

  • Muntlig og dagligdags portugisisk
  • Grunnleggende grammatikk
  • Uttaletrening
  • Bygge vokabular
  • Andre emner du har lyst til å lære mer om.

Læreprosessen er variert og inkluderer individuel og gruppearbeid, pararbeid, lytte øvelser, stadig bruk av bilder og nettressurser!

 

Er du ny student hos Lingu?

Er du ny student hos oss, anbefaler vi at du starter med en kartleggingstime. Dette er en 45-minutters økt sammen med din personlige språklærer i forkant av kursstart, slik at dere kan skape en god plan for kurset. Læreren din vil i løpet av kartleggingstimen vurdere deg, din bakgrunn og dine interesser, og dere vil etablere mål for kurset. Deretter vil du få en porfesjonell anbefaling om hvordan du kan oppnå målet ditt og hva vi kan hjelpe deg med. Du vil deretter kunne bestille et kursopplegg som passer dine behov best mulig.

Du bestemmer timeplanen selv - sammen med læreren din. En time er en skoletime på 45 minutter. En vanlig undervisningsøkt er 2 skoletimer, altså 90 minutter. En kartleggingstime er 45 minutter.

 

Slik bestiller du privatundervisning i portugisisk

  1. Velg et alternativ under, og fyll ut informasjonen din, bestill og betal kurset.
  2. Læreren vil bli informert og vil kontakte deg for å avtale tidspunktet for kartleggingstimen eller første time.

Profile avatar name
Marcela Orsini
Påmelding
Velg et alternativ
1 time
Kartleggingstime
En 45-minutters kartleggingstime med kursholder. Timen kan gjennomføres mellom 08.00 - 18.00 mandag - torsdag eller innen kl 16 på fredager.
500,00 kr
12 timer
START-pakke
12 undervisningstimer én til én
7 490,00 kr
24 timer
STANDARD-pakke
24 undervisningstimer én til én
14 750,00 kr
Velg oppstart og kursholder
Velg ønsket dato for din første time:
Privatundervisning i portugisisk
Total: 0,00 kr

Du må opprette en brukerkonto eller logge inn for å melde deg på dette kurset!