Privatundervisning i spansk

Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige spansklærer som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

VELKOMMEN TIL SPANSKKURS HOS LINGU! Privattimer, eller "en til en" undervisning som det ofte kalles, er et kurs som skreddersys dine personlige behov og utfordringer. Kurset følger derfor ikke e...

VELKOMMEN TIL SPANSKKURS HOS LINGU!

Privattimer, eller "en til en" undervisning som det ofte kalles, er et kurs som skreddersys dine personlige behov og utfordringer. Kurset følger derfor ikke et forhåndsdefinert pensum. I stedet vil læreren din lage en individuell kursplan for deg, noe som gjør det mulig å nå målene dine raskere og enklere enn om du studerer på egen hånd eller sammen med andre i en gruppe.

Du lærer å lese og stave ord, samtidig som vi prøver å snakke så mye spansk som mulig! Du vil lære å hilse og presentere deg, stille enkle spørsmål, snakke om været, lære nyttige fraser for å finne fram i byen, handle, bestille mat og drikke på kafe, med mer.

 • Muntlig og dagligdags spansk
 • Grunnleggende grammatikk
 • Uttaletrening
 • Bygge vokabular
 • Andre emner du har lyst til å lære mer om.

Læreprosessen er variert og inkluderer individuel og gruppearbeid, pararbeid, lytte øvelser, stadig bruk av bilder og nettressurser!

 

Er du ny student hos Lingu?

Er du ny student hos oss, anbefaler vi at du starter med en kartleggingstime. Dette er en 45-minutters økt sammen med din personlige språklærer i forkant av kursstart, slik at dere kan skape en god plan for kurset. Læreren din vil i løpet av kartleggingstimen vurdere deg, din bakgrunn og dine interesser, og dere vil etablere mål for kurset. Deretter vil du få en porfesjonell anbefaling om hvordan du kan oppnå målet ditt og hva vi kan hjelpe deg med. Du vil deretter kunne bestille et kursopplegg som passer dine behov best mulig.

Du bestemmer timeplanen selv - sammen med læreren din. En time er en skoletime på 45 minutter. En vanlig undervisningsøkt er 2 skoletimer, altså 90 minutter. En kartleggingstime er 45 minutter.

 

Slik bestiller du privatundervisning i spansk

 1. Velg et alternativ under, og fyll ut informasjonen din, bestill og betal kurset.
 2. Læreren vil bli informert og vil kontakte deg for å avtale tidspunktet for kartleggingstimen eller første time.

Påmelding

1 time

12 timer

24 timer

48 timer

Praktiske spørsmål

Vennligst svar på spørsmålene under, slik at vi kan finne den beste privatlæreren til deg:

 1. Har du lært Spansk før? Hvis ja, hvordan vil du beskrive ditt nåværende nivå?
 2. Har du et konkret læringsmål eller fokusområde?
 3. Hvilke dager og tidspunkt er du tilgjengelig?
 4. Hvor foretrekker du å ha timene?
 • Online
 • Stavanger, Madlaveien 10, 4010 Stavanger, Norge
 • Oslo, Rådhusgata 20, Oslo, Norge
 • Bergen, Domkirkegaten 3, 5017 Bergen, Norge
 • Haugesund, Kvitsøygata 1, 5537 Haugesund
 • Hjemme hos deg
 • På din arbeidsplass
Lingu logo
© 2021 Lingu AS