Kontaktskjema

Gruppekurs

Er det ledige plasser?

Alle kurs i kursoversikten har ledige plasser. Dersom det er 3 eller færre plasser igjen vil dette vises i kursoversikten med rød tekst.

Skjermbilde 2014-07-29 kl. 11.48.28

Når er påmeldingsfristen?

Du kan melde deg på alle kurs som er listet i kurskatalogen helt fram til kursstart. Noen kurs kan bli fulltegnet ganske fort, og vi anbefaler derfor at du melder deg på så snart du har bestemt deg for dette.

Kan jeg prøve ut kurset før jeg melder meg på?

Nei, vi tilbyr ikke prøvetime på gruppekursene våre. Dersom du melder deg på kurset, må du betale for hele kursperioden. Kun påmeldte deltakere får adgang til kurset.

Hvor mange er det på kurset?

På våre gruppekurs har vi gjennomsnittlig 8 deltakere. Dette kan imidlertid variere en del begge veier. Maksimalt antall deltakere er 12 på hvert kurs.

Hvor får jeg tak i kursmateriellet?

Kursmateriell kan du bestille via nettsiden vår sammen med påmeldingen din. Du får da kursmateriellet utlevert første kursdag. Du kan også velge å bestille disse på egenhånd fra hvilken som helst bokhandel. Husk at du må ha med deg kursmateriellet første kursdag dersom du kjøper det selv.

Du kan også kjøpe kursmateriellet i resepsjonen hos Lingu Stavanger på første kursdag.

Hvem er kursholderne

Det er mange som jobber hos Lingu og underviser i ulike språk. Alle har pedagogisk utdanning og erfaring fra undervisning i sitt språk. De aller fleste har språket de underviser som morsmål, eller snakker dette flytende.

Privatundervisning

Når kan jeg begynne?

Du kan starte med privatundervisning når som helst. Finn ønsket kurs i kurskatalogen, bestill en undervisningspakke eller en prøvetime, og velg deretter ønsket oppstartsdato. Nærmere informasjon om tidspunkt kan du skrive i kommentarfeltet. Du vil da bli kontaktet av instruktøren for å avtale din første time.

Kan jeg ta med en venn?

Ja, dere kan gjerne være to som tar privatundervisning sammen. Forutsetningen er at dere har noenlunde samme nivå og hensikt med kurset. Dere kan få hver deres faktura for kursavgiften og deler på den måten kostnadene.

Kan jeg endre timene?

Ja, privatundervisning er svært fleksibelt. Du kan avlyse, eller endre neste time ved å sende en henvendelse til læreren eller til kundeservice inntil 24 timer før planlagt time. Dersom du avlyser for sent (mindre enn 24t før) må du betale for timen.

Har dere kurs for bedrifter?

Ja, vi tilbyr kurs for bedrifter i norsk, engelsk og spansk, og vi har erfarne kursholdere innen kommunikasjonsferdigheter. Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

Kunnskapsbase (krever innlogging)

De fleste spørsmål og svar finner du i kunnskapsbasen vår (på engelsk)

Kunnskapsbase

Kontaktinformasjon

Fant du ikke svar i kunnskapsbasen? Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg videre!

Tlf: 40 3000 40

Epost: post@lingu.no

Lingu Stavanger: Madlaveien 10, 4008 Stavanger

Lingu Oslo: Rådhusgata 20, 0151 Oslo

Org. nr: NO 912 774 031 MVA

Her finner du oss