Historien om Lingu startet i den ideelle organisasjonen KIA som jobber med integrering og norskopplæring. Gründerne Edward Milsom og Odd Fridtjov Bjerga arbeidet i denne organisasjonen og kom i kontakt med dyktige og ressurssterke mennesker fra mange ulike land. Lingus første språkkurs startet i lokalene til KIA, og med kursholdere som kom fra KIAs nettverk

I 2008 ble Lingu etablert. Vi bærer fremdeles arven fra det ideelle arbeidet med oss videre. Siden oppstarten har selskapet vokst og blitt en betydelig aktør i språkmarkedet i Norge.

Lingu er i dag en kommunikasjonsbedrift med kurssentre i Oslo og Stavanger. Forretningsmessig ledes selskapet av et ungt og kreativt team med hjerte for språk og kommunikasjon. Som bedrift ønsker vi å skape engasjerende løsninger for våre kunder, samt legge til rette for personlig utvikling for de menneskene vi jobber med.

 

Vårt formål og vår visjon

Vi tilbyr språkkurs og språktjenester til privatpersoner og bedrifter. Kjernevirksomheten vår er å holde kurs som utvider deltakernes kommunikasjonsferdigheter og karrieremuligheter.

Lingu ønsker å hjelpe mennesker til å utvide og realisere sitt potensiale i livet, slik at de kan skape verdi for andre. Vårt mål er å gjøre det mulig for hver enkelt å trygt uttrykke sine synspunkter og drømmer på tvers av språklige barrierer. Vi tror at det å kommunisere bedre er nøkkelen til en mer forståelsesfull og produktiv verden.