Ofertas de trabajo

¿Quiere trabajar con personas dedicadas y talentosas de todo el mundo, comprometidas con la capacitación en idiomas y la tecnología educativa? ¡Siempre estamos buscando personas inteligentes y motivadas para unirse al equipo!

Send en åpen søknad her

Fyll ut søknadsskjemaet og last opp din CV for å bli registrert i kandidatlisten vår.

Når et nytt oppdrag dukker opp, sjekker vi alltid denne listen først.

Sobre nosotros

Lingu es una empresa noruega de tecnología educativa y una escuela de idiomas acreditada en Noruega. Ofrecemos cursos de idiomas en noruego e inglés, y varios otros idiomas.

Nuestro objetivo es crear una experiencia de aprendizaje única para nuestros clientes y facilitar el aprendizaje y el desarrollo de por vida en nuestro equipo.

Slik er det på jobben

I Lingu ansetter vi kapteiner. Å være kaptein innebærer å ha eierskap, ta ansvar og finne løsninger i vær og vind. Vi setter pris på initiativ og kreativitet, og har en sterk delingskultur som vi er stolte av.

Vi ser og tror på menneskers potensial og muligheter, og vi ønsker å utgjøre en forskjell for enkeltmennesker og samfunnet. Ved å knytte sammen talent, teknologi og pedagogikk skaper vi produkter og tjenester som muliggjør kommunikasjon og samhandling på tvers av språkbarrierer.

Vi tilbyr

 • Hybrid arbeidsplass (hjem+kontor)
 • Fleksibel arbeidstid og ferie
 • Utstyrspakke med Mac

Jeg elsker Lingu fordi...

 • Det er så gøy å være norsk lærer hos Lingu! Jeg liker å bli kjent med så mange smarte og hyggelige mennesker fra hele verden. Å se at de mestrer mer og mer av det norske språket er utrolig tilfredsstillende.
  Birgitte Wiik

  Birgitte, Norsklærer

 • «Jeg har verdens beste jobb og verdens beste arbeidsplass! Hos Lingu bryr vi oss alle dypt om våre deltakere, om hverandre, og fremfor alt om kvaliteten og resultatene av arbeidet vårt. Lingus kurs har blitt utformet og forbedret over mange år. Å undervise føles enkelt og naturlig, og jeg kan se at deltakerne opplever det samme. Jeg føler meg alltid bedre etter å ha undervist. Jeg får så mye energi av å jobbe med deltakerne våre. Mest av alt setter jeg pris på muligheten til å dele språket og kulturen i landet mitt med deltakerne.»
  Yngvil Vatn Guttu

  Yngvil, Lærer i norsk og samfunn

 • Jeg storgleder meg over de flotte presentasjonene, som er så gode! Og deltakerne henger så godt på, og er flinke! Jeg sier: «Det er som musikk i ørene mine, når dere svarer så bra!». Jeg elsker å undervise!
  Tove Emmy Selland

  Tove Emmy, Norsklærer

 • Gjennom jobben min hos Lingu får jeg møte mange kunnskapsrike og fantastiske mennesker. Det er en glede å hjelpe og motivere dem til å lære seg norsk slik at de kan bruke sine ferdigheter og erfaringer i Norge.
  Veselina Dobreva

  Veselina, Norsklærer