drop-in live undervisning

Simply Online Norskkurs A2

Use our self-study materials and live classes on a drop-in basis. Suitable if you have a busy schedule, but still appreciate live classes and teacher's guidance.

VELKOMMEN TIL EN UNIK LÆRINGSOPPLEVELSE!

Lingus språkkurs i norsk er utviklet for voksne som ønsker å lære å snakke og forstå norsk, og som har behov for en mer fleksibel opplæring.  

Læringsmål for A2

I løpet av dette kurset vil du bli flinkere til å takle sosiale situasjoner, og du lærer å bruke enkelt hverdagsspråk for å kommunisere med norsktalende i hverdagen. Du lærer hvordan du skal stille og svare på spørsmål om jobb, hobbyer og andre fritidsaktiviteter. Kort sagt vil du begynne å fungere bedre blant norsktalende i hverdagslige situasjoner.

Dette kurset utvikler din evne til å føre samtaler på norsk, gir deg en forståelse av grunnleggende grammatikk, og hjelper deg å utvikle læringsstrategier for å tilegne deg nye ferdigheter på egen hånd.

 

Viktigste læringsmål:

 • Snakke og skrive om personlige forhold og allmenne temaer som familie, bolig og personlig økonomi
 • Beskrive deg selv og dine omgivelser, din utdannelse og ditt arbeid.
 • Uttrykke ønsker, følelser og engasjement
 • Takle situasjoner relatert til helse, sykdom og smitte
 • Lese enkle tekster og personlige brev.
 • Skrive om enkle, personlige opplevelser og hverdagslige hendelser
 • Bruke grunnleggende grammatiske strukturer riktig i forbindelse med ovennevnte.
   

Simply Online fordeler

Simply Online gir deg muligheten til å følge undervisning når du har tid, der du har mulighet og du kan ta ting i ditt eget tempo ved hjelp av våre læreværk og ressurser. 

Virituelle klasserom

Som et tilskudd til vårte andre språklærings tilbud arrangerer vi digital klasseromsundervisning med engasjerte og dyktige lærere! Disse timene gir deg en arena for å øve på dine kommunikasjonsferdigheter og belyser flere nøkkeltemaer og ferdigheter du trenger for å mestre språket. 

250+ undervisningstimer

Det digitale Norsk kurset vil nøye loggføre dine timer, og du kan studere og øve så mye du ønsker! Hvis du trenger å oppnå en timegrense på 250 timer undervisning, så kan det gjøres her. 

 

Godkjent Språkopplæring

Direktorateet for Høyere Utdanning og Kompetanse (tidligere Kompetanse Norge) har akkreditert Lingu og vi er godkjent som språktrening og språkundervisningsskole for voksne innvandrere. 


Kurs i eget tempo

Hovedinnholdet i kurset er et omfattende selvstudieprogram som dekker alle sidene av det Norske språket, helt fra nybegynner til og med grunnskoletrinnet (A2, vårt neste kursnivå). Du kan fullføre opp til 12 timer per uke, inkludert de virituelle klasseromstimene. Det er obligatorisk å delta på minst 2 x 45 minutter i det virituelle klasserommet per uke (i gjennomsnitt) for å få godkjent timene du har deltatt på.  Se timeplanen her.
 

Godkjent kurs

Lingu er akkreditert av Direktoratet for Høyere Utdanning og Kompetanse Norge for å tilby nettbasert språkopplæring for voksne innvandrere. Etter fullført kurs vil du få et sertifikat som viser totalt antall timer du har gjennomført hos oss. Du kan bruke dette sertifikatet i søknader til UDI om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap i Norge. Du kan også bruke attesten i jobbsøknader og m.m. 

 

Råd før du begynner på kurs:

 • Tilgang til en datamaskin og internett
 • Du må kunne navigere på internett og administrere påloggingsdetaljer
 • Kjennskap til bruk av headset og mikrofon 
 • Evne til å arbaide selvstendig
 • Nyeste versjon av din nettleser, vi anbefaler Chrome eller Firefox

Betaling

Dette kurset er et abonnementkurs. Dette betyr at du inngår en månedlig eller kvartalsvis betalingsavtale. Kortet ditt vil automatisk bli belastet helt til du sier opp abonnementet. Du kan stanse abonnementet når du vil. 

Når du har fullført et nivå, kan du gå videre til neste nivå med ett enkelt klikk! 

Nettundervisning

Simply Online gir deg drop-in nettundervisning med engasjerte og dyktige lærere! Disse timene gir deg en arena for å øve på kommunikasjonsferdighetene dine og belyser flere nøkkeltemaer og ferdigheter du trenger for å mestre språket.

Se timeplan

Kursholdere

 • Milan Tosic

  Milan Tosic

  Faglig leder Simply Online

1 890 kr per måned

Tilbakemeldinger

4.79 19 vurderinger

  Mest av alt på dette kurset likte jeg at det var interaktivt og veldig godt strukturert.

  Caraignat A1

  It was very complete. Both grammar and vocabulary were very extensive.

  Elisa A2

  Communication and interactive class. The most interactive and social distance learning course in Norway.

  Shahaboddin A1

Våre kurs er fullført og vurdert av tusener av deltakere,
og anbefales av 96%!

Ofte stilte spørsmål

Start når som helst!

 • I dag

  18. mai

 • I morgen

  20. mai

 • Neste mandag

  23. mai

 • Om to uker

  30. mai

 • Neste måned

  1. juni

Prøv vår gratis språkkafé

Vil du bedre i norsk og utvide ditt nettverk i Norge eller der du bor? Bli med på våre sosiale arrangementer som er designet for å gi deg mulighet til å snakke og praktisere norsk med andre personer, og ha det gøy! Kostnadsfritt og drop-in med enkel registrering både på nett og på våre språksentre.

Gratis arrangement

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!