Vårt oppdrag

Lingus oppdrag handler om å utvide mulighetsrommet til menneskene vi jobber med.

Hjelpe mennesker mestre nye ferdigheter, gripe nye muligheter og utvide sine horisonter.

Visjon

Lingu har en godt etablert forretningsmodell innen språkopplæring, og betjener privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor. Samtidig investerer vi betydelige summer i læringsteknologi for å gjøre opplæringen skalerbar og språklæring morsommere og mer fleksibelt. Innovasjon er nøkkelen til å lykkes med oppdraget vårt.

 • Med teknologi og pedagogikk skal vi hjelpe millioner av mennesker mestre et nytt språk.

Strategi

Digitale superkrefter

Lingu har som mål å skape «digitale superkrefter» som revolusjonerer språkopplæringen. Det er læreren som skal ha disse superkreftene, og vi bygger derfor en opplæringsplattform for lærerstyrt opplæring med samspill, samarbeid, interaktivitet og individuell tilpasning. Lingus unikhet ligger i hvordan vi anvender teknologi og pedagogikk for å tilby engasjerende og fleksibel opplæring ledet av kompetente lærere og støttet av egenutviklet programvare og innhold. Resultatet av dette er bedre læringsutbytte og mer tilgjengelig opplæring.

Vekst

Vi vil utvide virksomheten vår til nye markeder og utvikle nye tjenester innen språkopplæring, og bygge deltakerorienterte og innovative metoder.

Kjernekompetanse

Vi leter stadig etter talenter innen følgende felt.

 • TEKNOLOGI

  Web- og mobilapplikasjoner, IT-infrastruktur

 • MARKED

  Markedsføring, salg og kundesuksess.

 • INNHOLD

  Læringsdesign, innholdsutvikling, medieproduksjon

 • OPPLÆRING

  Språkopplæring, voksenpedagogikk

Ta del i oppdraget vårt

Ønsker du å jobbe med dedikerte, talentfulle mennesker fra hele verden som brenner for språkopplæring og edtech? Vi er alltid åpne for å la flere ta del i seilasen vår.

Se ledige stillinger