PRIVATKURS

4.83 (43 vurderinger)

Privatundervisning i engelsk

Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

Privattimer, eller "en til en" undervisning som det ofte kalles, er et kurs som tilpasses dine spesifikke behov og utfordringer. I stedet for et fast pensum vil læreren din skreddersy et kursprogram for deg, noe som gjør det mulig å nå målet ditt raskere og enklere enn om du leser på egenhånd eller sammen med andre i en gruppe.

Begynn med privatundervisning idag, og du vil:

 • lære mer på kortere tid
 • få et tilrettelagt kursprogram
 • slippe kjedelige timer
 • aldri måtte vente på andre elever
 • alltid bli motivert og inspirert til å fortsette
 • få en grundig forståelse av språket du lærer
 • nå dine mål raskere!

 

Timeplan

Du bestemmer din egen timeplan sammen med læreren din. Avhengig av type kurspakke du velger, kan undervisningen finne sted enten på dagtid eller variere mellom morgen og kveld (fleksitid)

 • Dagtid: 08 - 16 mandag - fredag
 • Fleksitid: 08 - 20 mandag - torsdag / 08 - 16 fredag

 

Slik fungerer et privatkurs

Kurset starter med en kartleggingstime. Dette er et kort møte sammen med din tildelte lærer i forkant av kursstart, slik at dere kan skape en god plan for kurset før dere starter.

Læreren din vil i løpet av kartleggingstimen vurdere deg, din bakgrunn og dine interesser, og dere vil etablere noen mål for kurset. Deretter vil du få en porfesjonell anbefaling om hvordan du kan oppnå målene ditt og hva vi kan hjelpe deg med. Du vil deretter kunne bestille en kurspakke som passer dine behov best mulig.

 

Hvordan bestille privattimer

Er du en ny kunde, oppfordrer vi deg til å velge kartleggingstime nedenfor, og velge "Hvilken som helst instruktør i ..." under instruktør-feltet. Vi vil da kontakte deg for å vite mer om dine planer for undervisningen og så tildeler vi kurset til en av våre lærere. Læreren vil bli informert og vil kontakte deg for å planlegge tidspunktet for kartleggingstimen.

Hvis du er en eksisterende kunde som ønsker å legge til flere timer til kurset ditt, kan du velge ønsket pakke og velge kursholder. Kursholderen vil da få beskjed umiddelbart og du kan fortsette kurset i tråd med avtalen din med kursholder.

2 for 1

Hvis du melder deg på sammen med en venn som har samme målsetting og ønsker for kurset, kan dere ta timene sammen uten ekstra kostnad!

 

Tips: Alle referanser til en time er en akademisk time på 45 minutter. En leksjon består av 2 akademiske timer. En kartleggingstime er 45 minutter.

 

Velkommen til Lingu!

Kursholdere

 • Carolyn Hoggarth

  Carolyn Hoggarth

  Head of English

  Jamie Linn Olsen

  Jamie Linn Olsen

  English Instructor

  David Cregan

  David Cregan

  English Instructor

  Melissa Patrick

  Melissa Patrick

  English Instructor

  Nicole Gallicchio

  Nicole Gallicchio

NOK 2,490 /month

Tilbakemeldinger

4.83 43 vurderinger

  Variert, strukturert, interessant.

  Armin

Våre kurs er fullført og vurdert av tusener av deltakere,
og anbefales av 96%!

Ofte stilte spørsmål

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!