drop-in live undervisning

Simply Online Norskkurs B2

B2-kurset fokuserer på å videreutvikle forståelsen av det norske språket. Du vil forstå den tekniske delen av språket bedre, og du vil lære å takle vanlige språksituasjoner i Norge på en trygg og selvstendig måte.

4.75 (4 vurderinger)

VELKOMMEN TIL EN UNIK LÆRINGSOPPLEVELSE!

Lingus språkkurs i norsk er utviklet for voksne som ønsker å lære å snakke og forstå norsk, og som har behov for en mer fleksibel opplæring.  

B2 nivået er for voksne som har studert noe norsk fra før og bestått nivå B1. Gjennom kurset lærer du å forstå, lese, skrive og snakke norsk. Du lærer også om det norske samfunnet. Du kan starte kurset når du vil. Det er ingen offisiell start- eller sluttdato.

Dette får du

På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse. Deltakeren kan delta uforberedt i samtaler i de fleste situasjoner en møter i dagliglivet, når samtalepartneren snakker tydelig.

Læremål B1

 • Bedre skriveferdigheter
 • Kunnskap om norsk kultur og samfunn
 • Evne til å beskrive og takle både kjente og uforutsigbare situasjoner
 • Evne til å beskrive fremtidige planer og ønsker
 • Evne til å uttrykke stemninger, følelser og meninger
 • Evne til å komme med forslag og synspunkter og diskutere dem

Kursholderen er din personlige veileder som følger deg gjennom hele kurset. Veilederens oppgave er å gi deg råd, rette oppgaver og svare på spørsmål. 
 

Simply Online fordeler

Simply Online gir deg muligheten til å følge undervisning når du har tid, der du har mulighet og du kan ta ting i ditt eget tempo ved hjelp av våre læreværk og ressurser. 

Virituelle klasserom

Som et tilskudd til vårte andre språklærings tilbud arrangerer vi digital klasseromsundervisning med engasjerte og dyktige lærere! Disse timene gir deg en arena for å øve på dine kommunikasjonsferdigheter og belyser flere nøkkeltemaer og ferdigheter du trenger for å mestre språket. 

250+ undervisningstimer

Det digitale Norsk kurset vil nøye loggføre dine timer, og du kan studere og øve så mye du ønsker! Hvis du trenger å oppnå en timegrense på 250 timer undervisning, så kan det gjøres her. 

 

Godkjent Språkopplæring

Direktorateet for Høyere Utdanning og Kompetanse (tidligere Kompetanse Norge) har akkreditert Lingu og vi er godkjent som språktrening og språkundervisningsskole for voksne innvandrere. 


Kurs i eget tempo

Hovedinnholdet i kurset er et omfattende selvstudieprogram som dekker alle sidene av det Norske språket, helt fra nybegynner til og med grunnskoletrinnet (A2, vårt neste kursnivå). Du kan fullføre opp til 12 timer per uke, inkludert de virituelle klasseromstimene. Det er obligatorisk å delta på minst 2 x 45 minutter i det virituelle klasserommet per uke (i gjennomsnitt) for å få godkjent timene du har deltatt på.  Se timeplanen her.
 

Godkjent kurs

Lingu er akkreditert av Direktoratet for Høyere Utdanning og Kompetanse Norge for å tilby nettbasert språkopplæring for voksne innvandrere. Etter fullført kurs vil du få et sertifikat som viser totalt antall timer du har gjennomført hos oss. Du kan bruke dette sertifikatet i søknader til UDI om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap i Norge. Du kan også bruke attesten i jobbsøknader og m.m. 

 

Råd før du begynner på kurs:

 • Tilgang til en datamaskin og internett
 • Du må kunne navigere på internett og administrere påloggingsdetaljer
 • Kjennskap til bruk av headset og mikrofon 
 • Evne til å arbaide selvstendig
 • Nyeste versjon av din nettleser, vi anbefaler Chrome eller Firefox

Betaling

Dette kurset er et abonnementkurs. Dette betyr at du inngår en månedlig eller kvartalsvis betalingsavtale. Kortet ditt vil automatisk bli belastet helt til du sier opp abonnementet. Du kan stanse abonnementet når du vil. 

Når du har fullført et nivå, kan du gå videre til neste nivå med ett enkelt klikk! 

Nettundervisning

Simply Online gir deg drop-in nettundervisning med engasjerte og dyktige lærere! Disse timene gir deg en arena for å øve på kommunikasjonsferdighetene dine og belyser flere nøkkeltemaer og ferdigheter du trenger for å mestre språket.

Se timeplan

Kursholdere

 • Milan Tosic

  Milan Tosic

  Faglig leder Simply Online

  Nancy Øvrehus

  Nancy Øvrehus

  Norsklærer

1 890 kr per måned

Ofte stilte spørsmål

Start når som helst!

 • I dag

  27. mai

 • I morgen

  28. mai

 • Neste mandag

  30. mai

 • Om to uker

  6. juni

 • Neste måned

  1. juni

Prøv vår gratis språkkafé

Vil du bedre i norsk og utvide ditt nettverk i Norge eller der du bor? Bli med på våre sosiale arrangementer som er designet for å gi deg mulighet til å snakke og praktisere norsk med andre personer, og ha det gøy! Kostnadsfritt og drop-in med enkel registrering både på nett og på våre språksentre.

Gratis arrangement

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!