Volver

Lingu presenterer Samanehs reise for voksenopplæringssentre

Lingu gir karrierekompetanse til våre nye landsmenn

I dag vil Saira presentere Lingus læreverk, "Samanehs reise", for USN og seminardeltakere. Vi ønsker å dele vår ekspertise med voksenopplæringssektoren i hele landet, samt de kommunene som er representert på seminaret.

Lingu presenterer Samanehs reise for voksenopplæringssentre - Lingu gir karrierekompetanse til våre nye landsmenn

 

Denne uken deltar Lingu på et seminar arrangert av USN, hvor vi utveksler erfaringer om hvordan vi kan lykkes bedre med å gi karrierekompetanse til våre nye landsmenn. Vi lærer av andre og ser hvordan vi kan løse samfunnsoppdraget på forskjellige måter, til tross for geografiske forskjeller. Vårt engasjement og ønske om å hjelpe våre nye landsmenn til suksess er alltid like sterkt.

Seminaret har vært en givende måte å få påfyll på, hvor vi har delt våre erfaringer med andre og fått innspill for å øke vår egen. Vi har øvd på nye verktøy og hørt psykolog Zemir Popovac holde et viktig innlegg om psykologibistand i form av å speile oss selv i lignende situasjoner. Dette har gitt oss bedre forståelse for å veilede våre deltakere.

Saira Khursheed har vært leder for karriere og kompetanse i Lingu i 6 år, og hun har bidratt til å utvikle Lingu i nye retninger med sitt brennende engasjement. Sammen med teamet hennes har hun veiledet mange deltakere til riktig jobb og en bedre fremtid i Norge. Lingu fokuserer alltid på mennesket og individets beste, fordi vårt oppdrag er å hjelpe mennesker mestre nye ferdigheter, gripe nye muligheter og utvide sine horisonter.

På seminaret vil Saira presentere Lingus læreverk «Samanehs reise» for USN og deltakere som har gitt våre kursholdere digitale superkrefter i undervisningen. Vi ønsker å dele vårt bidrag med voksenopplæringen i hele landet og kommuner som er representert på seminaret. Vi vil vise hvordan Lingu jobber med språk og karriereveiledning og engasjerer deltakerne for å få en bredere digital forståelse, som de får når de jobber med Samanehs reise.

Odd Bjerga

Odd Bjerga
11. may 2023