Utvid dine horisonter med et språkkurs

Lingu er en akkreditert språkskole i Norge. Vi tilbyr språkkurs på norsk og engelsk, og flere andre språk. Du kan studere på nettet, eller på et av våre språksentre i Oslo, Bergen eller Stavanger.

Lær norsk på nettet og i klasserom

Hos Lingu kan du delta i offentlig godkjent norskkurs på nettet! Bli med våre nettbaserte undervisningstimer, hvor læreren står klar til å inspirere, hjelpe og lære deg mer norsk - rett inn i stua di eller kontoret ditt.

Eller kom på våre kurs i Oslo, Bergen eller Stavanger, hvor du får både det beste fra den digitale verden sammen med en liten gruppe engasjerte studenter og en profesjonell lærer!

  • Fleksibel opplæring med individuell progresjon
  • Alle nivåer fra A1 til C1
  • Små grupper og dyktige, profesjonelle lærere

Velg et nivå

Course img stortinget2 sm

50 timer samfunnskunnskap

Lingu tilbyr det mest fleksible og brukervennlige kurset med 50 timer samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Du lærer om norsk kultur, om arbeidslivet i Norge, skolesystemet, helsevesenet og mange, mange flere emner.

Kursavgift: Fra 2 900 kr

Start når som helst!Les mer

Book en gratis konsultasjon med oss!

Er du nysgjerrig på hva som er den raskeste og mest behagelige måten å lære norsk på? Gjør en avtale med oss i dag og la oss vise deg! Ingen forpliktelser.

Book en konsultasjon

Neste undervisningstime

Starter om 3 dager

8. Morgen, middag og kveld 🌅 🏯 🌃 II

med Sebastian Jacobsen

A1

Grammar

  • The past tense
  • The present perfect tense
  • Verbs in -s

Pronunciation
  • Short and long, å
  • short and long, ø

Profile img 5752 1
Online 2. nov kl 17:00 - 18:50

Undervisningstimene våre er interaktive og foregår både på nett og i klasserom. I timen møter du andre kursdeltakere og trener på å snakke, lytte, skrive, og bygge et større ordforråd. Du får også personlig hjelp fra læreren, og inspirasjon til å bruke språket aktivt i hverdagen.

Les mer

Star onStar onStar onStar onStar on

20. nov 2019

Hva likte du mest ved dette kurset?

I think it will be everything, It is fun. And I enjoyed each and every class of mine.

Noen flere kommentarer til din kursopplevelse?

A very good experience. Th fear and apprehension of learning a new language was gone after I joined A2 at lingu. Thanks to Odd Eirik. Made my learning fun and interesting. And I joined B1. Golara is awesome. Highly motivating and very helpful.

© 2020 Lingu Norge AS
Learnanywhere white