BEDRIFT

4.49 (103 vurderinger)

Norskopplæring på arbeidsplassen A2

Kurset skal utvikle deltakernes kommunikasjonsferdigheter i norsk jobbspråk og forventninger i norsk arbeidsliv. Deltakerne vil, gjennom jobbrelevante caser, trenes i muntlig og skriftlig jobbspråk, for på den måten å bli språklig oppdatert for deltakelse i arbeidslivet.

Spesialtilpasset norskopplæring for din arbeidsplass

Lingu tilbyr spesialtilpasset norskopplæring for næringslivet og offentlig sektor. Vi tilbyr et bredt spekter av spesialtilpassede og fleksible opplæringsprogrammer rettet mot behovene i arbeidslivet. Med undervisning i små grupper og med svært dyktige pedagoger garanterer vi høy grad av deltakerinteraksjon og en svært god læringskurve!

 

Hvordan kurset er bygget opp

Kurset inneholder viktige temaer innenfor norsk kultur, historie og samfunnsforhold. Målet med kursene er å øke deltakernes norskkompetanse og kommunikasjonsferdigheter i administrative stillinger eller annet i offentlig eller privat sektor.

Kurset skal utvikle kommunikasjonsferdigheter hos deltakerne i forhold til norsk jobbspråk og forventninger i norsk arbeidsliv. Deltakerne vil, gjennom jobbrelevante caser, trenes i muntlig og skriftlig jobbspråk, for på den måten å bli språklig oppdatert for deltakelse i arbeidslivet. Passer for ansatte i alle bransjer.

Behovene for språkundervisning varierer fra person til person og bedrift til bedrift. Nøkkelen til et vellykket kurs ligger i lærerens evne til å imøtekomme disse behovene. Vi gjennomfører derfor et gratis kartleggingsintervju med hver enkelt deltaker før oppstarten av hvert kurs, og skreddersyr et effektivt og relevant språk-, kultur- og kommunikasjonskurs ut i fra deltakernes nivå, behov og ønsker.

Kursholderen vektlegger utstrakt bruk av caser basert på reelle arbeidssituasjoner og behov for praktisering av fagterminologi. Deltagerne kan tilbys nettbasert undervisning dersom det er vanskelig å treffe lærer ansikt-til-ansikt. Lingu har svært gode resultater med denne typen undervisning som et alternativ til de fysiske klasseromsundervisningen.

Innhold

Norskopplæring på arbeidsplassen A2 Basis
Kursdeltakerne får en økt kompetanse i det norske språket, i tillegg til en gjennomgang av det norske samfunn og kulturforskjellene som kan oppstå. Dette er et perfekt kurs for innvandrere som ønsker å komme seg inn i det norske arbeidslivet. Hovedfokus på kurset er formidling av kunnskap og bevisstgjøring om å bo i Norge og arbeide i norsk næringsliv.

Kurset består av følgende moduler:

 • Introduksjon og presentasjon
 • Det første jobbmøtet
 • Ta imot besøkende
 • Bekrefte avtaler
 • Telefon/e-post
 • Tall og valuta
 • Uttrykke holdninger
 • Small talk
 • Jobbkultur

 

Kursbevis og godkjenningsordningen

Samtlige kursdeltakere får tilsendt elektronisk kursbevis etter fullført kurs.

Lingu AS er godkjent tilbyder av norskopplæring for voksne innvandrere. Dette kurset følger ikke nødvendigvis læreplanen i norsk og samfunnskunnskap og vil derfor kanskje ikke være omfattet av godkjenningsordningen. Dersom godkjent opplæring er viktig for deltakerne, har vi andre kurstilbud som følger læreplanen. Ta kontakt dersom du er usikker på dette.

Tilgjengelig på forespørsel

Tilbakemeldinger

4.49 103 vurderinger

  The course was very simple to follow.

  Mehak

  I liked most the interactive sessions and openness/patience of my teacher. Also the way she brings up the extra materials for me to read and practice.

  Piyush

  🤗🤗🤗jeg liker alt! Veldig veldig veldig profesjonelt! Veldig bra lærer......Tusen takk!

  Mioara

  The topics based on the current season - Easter, Nasjonalsdag, Pentecost. Great Kahoots!

  Jan

Våre kurs er fullført og vurdert av tusener av deltakere,
og anbefales av 96%!

Ofte stilte spørsmål

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!