raskt og fleksibelt

Fast-track Norwegian C1

Dette kurset er for deg som har fullført norskkurs på nivå B2 og snakker mer eller mindre flytende norsk med stort sett riktig grammatikk, men mangler ord og selvtillit.

 

VELKOMMEN TIL EN UNIK LÆRINGSOPPLEVELSE!

Lingus språkkurs i norsk er utviklet for voksne som ønsker å lære å snakke og forstå norsk, og som har behov for en mer fleksibel opplæring. 

Fast Track på C1 nivå tester virkelig dine norskkunnskaper og tetter de hull som dukker opp underveis. Dette kurset er utviklet for å vinpusse og videreutvikle dine kunnskaper, slik at du kan perfeksjonere din norsk, bygge en solid forståelse for grammatikken, videreutvikle ditt vokabulær og din uttale. På C1 vil studenten jobbe med å forstå kompleks kommunikasjon, forbedre lingvistikk og språkets profesjonalitet. Studenten vil lære å skrive tydelige, velstrukturerte, detaljerte tekster og bedre forstå det mer komplekse og tekniske ved språket som mer kompleks gramatikk.  Du vil få tilgang til oppgaver online, som vil hjelpe deg å øve på grammatikk, lese og skrive ferdigheter samt bygge ditt vokabulær. 

 

Læringsmål for C1

 • Innlæreren kan forstå en kompleks, muntlig framstilling, også når talen ikke er tydelig strukturert og forhold ikke omtales direkte, men er underforståtte. Innlæreren kan ha behov for enkelte oppklaringer, særlig hvis talemålsvarianten er ukjent
 • Du vil lære å forstå omfattende, komplekse tekster, og oppfatte finere nyanser, også holdninger og underforståtte meninger, forutsatt at hun/han har mulighet til å lese vanskelige passasjer om igjen og bruke oppslagsverk og søkeverktøy ved behov
 • Du vil lære å skrive klare, detaljerte og velstrukturerte tekster innenfor et bredt spekter av sjangre, og kan tilpasse språket etter situasjonen, mottakeren og budskapet som skal formidle
 • Du vil lære å tilpasse språket til ulike sosiale situasjoner både muntlig og skriftlig og uttrykke seg med høy grad av presisjon. Innlæreren kan med letthet følge og bidra til samhandling i formelle og uformelle diskusjoner og samtaler, også når det dreier seg om komplekse og/eller ukjente emner

 

Godkjent kurstilbyder

Lingu er godkjent av Direktoratet for Høyere Utdanning og Kompetanse (tidligere Kompetanse Norge). Dette betyr at kursbeviset du får kan benyttes som dokumentasjon ved søknad om permanent oppholdstillatelse i Norge eller norsk statsborgerskap. Du kan få godkjent maksimalt 12 timer per uke for alle nettbaserte læringsaktiviteter, og hver sjette time må være i lærerstyrt klasserom. Timegrensen kan variere avhengig av type kurs.

 

Undervisningen

Som medlem kan du studere når det passer deg. Du har tilgang til alle undervisningstimer og bestemmer selv hvilke du vil delta på!
Fast Track undervisning finner sted to ganger per uke som nettbasert undervisning, og er tilgjengelig via smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC. Se timeplanen for mer informasjon om tid og emner. Opplæringen foregår som nettundervisning i virtuelt klasserom (Zoom).

 

Betaling

Dette kurset er et abonnementskurs. Dette betyr at du inngår en månedlig betalingsavtale. Kortet ditt vil automatisk bli belastet helt til du sier opp abonnementet. Du kan stanse abonnementet når du vil.

Kursholdere

 • Benedicte Vindseth

  Benedicte Vindseth

  Norsklærer

Velg ditt nivå

2 490 kr per måned

Tilbakemeldinger

4.6 20 vurderinger

  I liked the content of the course, it was well structured.

  Ilke

  Vi lærte forskjellige dialekter på kurset.

  Greta

Våre kurs er fullført og vurdert av tusener av deltakere,
og anbefales av 96%!

Ofte stilte spørsmål

Prøv vår gratis språkkafé

Vil du bedre i norsk og utvide ditt nettverk i Norge eller der du bor? Bli med på våre sosiale arrangementer som er designet for å gi deg mulighet til å snakke og praktisere norsk med andre personer, og ha det gøy! Kostnadsfritt og drop-in med enkel registrering både på nett og på våre språksentre.

Gratis arrangement

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!

Velg startdato