PRIVATKURS

5.0 (0 vurderinger)

Privatundervisning i tysk

Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!

VELKOMMEN TIL TYSKKURS HOS LINGU!

Privattimer, eller "en til en" undervisning som det ofte kalles, er et kurs som skreddersys dine personlige behov og utfordringer. Kurset følger derfor ikke et forhåndsdefinert pensum. I stedet vil læreren din lage en individuell kursplan for deg, noe som gjør det mulig å nå målene dine raskere og enklere enn om du studerer på egen hånd eller sammen med andre i en gruppe.

Om du er nybegynner vil du først bli kjent med tysk uttale og enkle fraser. Du lærer å lese og stave tyske ord, samtidig som vi prøver å snakke så mye tysk som mulig! Du vil lære å hilse og presentere deg, stille enkle spørsmål, snakke om været, lære nyttige fraser for å finne fram i byen, handle, bestille mat og drikke på kafe, med mer.

  • Muntlig og dagligdags tysk
  • Grunnleggende grammatikk
  • Uttaletrening
  • Bygge vokabular
  • Andre emner du har lyst til å lære mer om.

Læreprosessen er variert og inkluderer individuel og gruppearbeid, pararbeid, lytte øvelser, stadig bruk av bilder og nettresurser!

 

Er du ny student hos Lingu?

Er du ny student hos oss, anbefaler vi at du starter med en kartleggingstime. Dette er en 45-minutters økt sammen med din personlige språklærer i forkant av kursstart, slik at dere kan skape en god plan for kurset. Læreren din vil i løpet av kartleggingstimen vurdere deg, din bakgrunn og dine interesser, og dere vil etablere mål for kurset. Deretter vil du få en porfesjonell anbefaling om hvordan du kan oppnå målet ditt og hva vi kan hjelpe deg med. Du vil deretter kunne bestille et kursopplegg som passer dine behov best mulig.

Du bestemmer timeplanen selv - sammen med læreren din. En time er en skoletime på 45 minutter. En vanlig undervisningsøkt er 2 skoletimer, altså 90 minutter. En kartleggingstime er 45 minutter.

 

Slik bestiller du privattimer

  1. Velg Kartleggingstime fra listen under, og fyll ut informasjonen din, bestill og betal for timen
  2. Læreren vil bli informert og vil kontakte deg for å bekrefte tidspunktet
  3. Etter kartleggingstimen får du et tilbud på en tilpasset kursplan som passer med dine læringsmål og ditt budsjett

Kursholdere

NOK 2,490 /month

Ofte stilte spørsmål

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!