lær på egenhånd

Samanehs Reise Self-study Course B1

B1-nivået er det mest spennende! De fleste studentene finner nøkkelen til det norske språket når de tar denne kursen. Du vil jobbe med grammatikk og tekniske aspekter ved språket for å sikre at du forbedrer dine muntlige ferdigheter og lytteforståelse. Du kan starte kurset umiddelbart etter påmelding.

 
Hva får du i dette programmet?

Ubegrenset tilgang til læremidlet «Samanehs reise»

Lær hvor som helst, når som helst

Single Player Norwegian course

La spillet begynne! 

Velkommen til språkreisen til Samaneh!

Dette er et fleksibelt norskkurs designet for voksne som ønsker å lære å snakke og forstå norsk, og studere i sitt eget tempo. Vi forstår at fleksibilitet er viktig for travle voksne, derfor er vårt kurs perfekt for deg som ønsker å lære norsk rimelig og fleksibelt, når og hvor det passer deg best.

Samanehs reise har ingen rigid timeplan, og det er ingen krav om å delta på tradisjonelle lærerstyrte timer. Du vil lære på egen hånd, med assistanse fra en språklærer når du trenger det.

Kurset vårt passer for voksne i alle aldre, inkludert de som akkurat har begynt sin språklæringsreise. Når du registrerer deg, vil du få full tilgang til å lære norsk online så lenge medlemskapet ditt varer. Hvor lenge kurset varer er opp til deg. Om du trenger en rask boost eller ønsker å forplikte deg på lang sikt, du har kontroll på din egen læringsreise.

Mel deg på kurset i dag og opplev en unik læringsreise med Lingus norskkurs på nett!

 

Dette lærer du

I kurset vil du følge historien om den iranske skuespilleren Samaneh som flytter til Norge og må håndtere utfordringene ved å tilpasse seg en ny kultur og lære et nytt språk. Til tross for utfordringer som utlending i Norge, viser hun styrke og besluttsomhet. Samaneh blir hjulpet av sin norske venn og sine kolleger, samt venner fra språkkurset sitt. Hun står overfor typiske utfordringer for arbeidsinnvandrere i Norge, men får også reise rundt og utforske landet.

 

Læringsmålene for kurset inkluderer:

 • Bedre skriveferdigheter
 • Kunnskap om norsk kultur og samfunn
 • Evne til å beskrive og takle både kjente og uforutsigbare situasjoner
 • Evne til å beskrive fremtidige planer og ønsker
 • Evne til å uttrykke stemninger, følelser og meninger
 • Evne til å komme med forslag og synspunkter og diskutere dem

 

Slik fungerer det

Som medreisende på Samanehs reise, vil du studere nettbasert på egenhånd, ved hjelp av vår spillbaserte læringsteknologi. Vår selvstudieplattform er et sted der du gradvis vil motta ny kunnskap, deretter øve på den nye ferdigheten i forskjellige spill og en rekke oppgaver

Når du har fullført et nivå, kan du gå videre til neste nivå med et enkelt klikk!

 

Kurset passer for deg som

 • ønsker et rimeligere alternativ for å lære norsk
 • ønsker å studere uavhengig, fleksibelt, hvor som helst og når som helst
 • har en travel timeplan og det er vanskelig å binde seg til et fast kurs med lite fleksibilitet
 • ønsker noe annet enn den tradisjonelle klasseromsundervisningen
 • ikke trenger godkjente timer for å søke permanent opphold eller statsborgerskap

 

Bli med på Samanehs reise ved å melde deg på kurset nå. Du kan starte opplæringen umiddelbart etter påmelding.

Vennligst merk at dette kurset er designet for selvstyrt læring og er ikke godkjent som opplæring for permanent oppholdstillatelse i Norge. Det kan derfor ikke brukes for å oppfylle språkkravene for varig opphold. Hvis du trenger godkjent kurs for permanent opphold, anbefaler vi å velge et av våre anerkjente språkprogrammer som oppfyller kravene for dette formålet. Vårt kundestøtteteam vil gjerne hjelpe deg med å velge det rette programmet som passer dine behov.

399 kr
per måned

Ofte stilte spørsmål

 • Du er velkommen til å studere så mye du vil i Samanehs reise, men vær oppmerksom på at tiden du bruker på dette kurset ikke vil bli regnet som godkjente timer til en eventuell søknad om permanent oppholdstillatelse.

 • Ja, å lære på nett med en selvstyrt kurs kan være veldig effektivt, men siden det er et selvstyrt når det gjelder læringshastighet, vil alt avhenge av din personlige læringsstil og takten du velger. Vi har imidlertid allerede mange suksesshistorier.

  Noen kursdeltakere er litt reserverte når det kommer til nettkurs i begynnelsen, men etter å ha gitt det litt tid, elsker de det!

  Tilbakemeldingene vi får er at Samanehs reise-kurset gir en ekstrem studietakt og studiefrihet, og hjelper deg med å nå målene dine på din egen måte.

  I Lingu har vi mange års erfaring med nettkurs. Den fantastiske e-læringsplattformen som vi gir deg tilgang til, er designet basert på de nyeste teknologiene for språklæring, og vil gjøre studieprogresjonen din enkel og, hva som også er veldig viktig, underholdende og interessant!

  Fra det vi har hørt så langt, fungerer det virkelig bra og er virkelig gøy!

 • Lingu er en godkjent tilbyder av norskkurs for voksne innvandrere, men dette kurset kvalifiserer ikke for å samle timer til søknaden om permanent oppholdstillatelse.

  Hvis du trenger å godkjente timer som kan dokumenteres offisielt for permanent oppholdstillatelse, vil vi råde deg til å sjekke ut vår Fast Track Online eller Simply Online-kurs i stedet.

 • Din individuelle fremgang vil avhenge av mange faktorer, som for eksempel hvor mye tid du har tilgjengelig til å studere. Basert på vår erfaring, har vi imidlertid en standard varighet for hvert kurs (som kan være fleksibel hvis du bestemmer deg for å bytte tidligere eller senere enn det som vises her):

  A1-nivå: 2 måneder

  A2-nivå: 2 måneder

  B1-nivå: 4 måneder

  B2-nivå: 4 måneder

  C1-nivå: 4 måneder

  Hvis du tror at du er klar til å gå til neste nivå raskere enn standardmønsteret, eller alternativt, bli værende på et nivå lenger, så er det helt greit.

  Du kan selv bestemme deg for å gå videre når du er klar.

 • Du vil snart oppdage at det å lære online faktisk er veldig enkelt og gir gode og raske resultater!

  Samanehs reise lar deg lære å snakke på mange måter, ved å øve på å snakke, ved å lytte og ved selvstudium og lesing. Alt dette for å nå dine mål i ditt eget tempo, med hjelp av våre profesjonelt designede læringsmaterialer.

  Ved å velge Samaneh-kurset vil du ha tilgang til en flott, nyutviklet e-læringsplattform, basert på de nyeste lærings-teknologiene, som lar deg nå dine mål enda raskere

 • Dette kurset er selvstyrt, og inkluderer ikke undervisningstimer med lærer.

  Du får 


  • Ubegrenset tilgang til læringsressursen «Samanehs reise«.

  • Mulighet til å sende inn oppgaver til lærer.

  • Tilbakemelding på alt du sender inn.

   

 • Alle materialene våre er utviklet av Lingu og er inkludert i kurset. Du får digital tilgang umiddelbart etter påmelding.

  Når du har blitt med på kurset, vil du få tilgang til vår fantastiske nye e-læringsplattform basert på de nyeste og beste lærings-teknologiene. Her vil du kunne gjøre rask fremgang og lære effektivt ved å bruke ulike typer pedagogiske oppgaver og spill.

 • Din progresjon vil avhenge av mange faktorer, som for eksempel hvor mye tid du har tilgjengelig å studere. Basert på vår erfaring har vi imidlertid en standard varighet for hvert kurs (som kan være fleksibel hvis du bestemmer deg for å bytte tidligere eller senere enn det som vises her):

  A1-nivå: 2 måneder

  A2-nivå: 2 måneder

  B1-nivå: 4 måneder

  B2-nivå: 4 måneder

  C1-nivå: 4 måneder

   

  Hvis du tror at du er klar til å gå til neste nivå raskere enn standardmønsteret, eller alternativt, bli værende på et nivå lenger, så er det helt greit.

  Du kan enkelt bestemme deg for å gå videre når du er klar.

Start når som helst!

 • I dag

  19. juli

 • I morgen

  20. juli

 • Neste mandag

  22. juli

 • Om to uker

  29. juli

 • Neste måned

  1. august

Prøv vår gratis språkkafé

Vil du bedre i norsk og utvide ditt nettverk i Norge eller der du bor? Bli med på våre sosiale arrangementer som er designet for å gi deg mulighet til å snakke og praktisere norsk med andre personer, og ha det gøy! Kostnadsfritt og drop-in med enkel registrering både på nett og på våre språksentre.

Gratis arrangement

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!