lær på egenhånd

Samanehs Reise Self-study Course C1

Dette kurset er for deg som snakker mer eller mindre flytende norsk med stort sett riktig grammatikk, men mangler ord og selvtillit. Du bør ha tatt et kurs på nivå B2 tidligere.

 
Hva får du i dette programmet?

Ubegrenset tilgang til læremidlet «Samanehs reise»

Lær hvor som helst, når som helst

Single Player Norwegian course

La spillet begynne! 

Velkommen til språkreisen til Samaneh! Er du klar til å ta dine norske språkkunnskaper til avansert C1-nivå? 

Gjennom 8 kapitler og flere underkapitler vil du lære om presentasjonsteknikker, retorikk, mediespråk, kultur, norsk språkhistorie, hverdagsjuss, forretningsnorsk, og dagligspråk. Dette kurset er en del av et omfattende læringsprogram designet for de som ønsker å oppnå et høyere akademisk, litterært og hverdagslig nivå i norsk.

Samaneh står overfor mange utfordringer i sitt nye liv, fra å navigere byråkrati til å utvikle karrieren, skaffe venner, og til og med å finne kjærligheten. Men med hjelp fra hennes norske kjæreste Tor og hennes nye venner fra kurset, viser hun styrke og besluttsomhet i møte med motgang.

Kurset er delt inn i tre deler. I den første delen vil du bli presentert for videoer, podkast-episoder og tekster med lydopptak for å hjelpe deg å forbedre lytte- og leseferdighetene dine. Tekstene er designet for å forsterke leksjonens læringsmål og grammatikk.

Den andre delen av leksjonen inneholder øvelser i ulike formater for å hjelpe deg med å øve på det du har lært i den første delen. Til slutt gir den siste delen deg muligheten til å teste kunnskapen din etter leksjonen.

Bli med på vårt online kurs i dag og begynn din egen reise for å lære norsk. Med "I Samanehs reise C1" vil du oppnå verdifulle språkkunnskaper og kulturelle innsikter som vil hjelpe deg med å navigere livet i Norge og utover. Meld deg på nå og begynn ditt eventyr!

 

Slik fungerer det

Som medreisende på Samanehs reise, vil du studere nettbasert på egenhånd, ved hjelp av vår spillbaserte læringsteknologi. Vår selvstudieplattform er et sted der du gradvis vil motta ny kunnskap, deretter øve på den nye ferdigheten i forskjellige spill og en rekke oppgaver

Leksjonene er delt inn i tre deler:

I første delen av leksjonene vil du få presentert videoer, podcast-episoder og tekster med lydinnspilling. Lesetekstene skal bidra til å styrke og videreutvikle dine leseferdigheter. Tekstene tar utgangspunkt i leksjonens læringsmål og grammatikk. Andre del av leksjonen inneholder oppgaver i ulike format for å repetere det man har lært i første del. Tredje og siste del gir deg mulighet til å teste den innlærte kunnskapen etter leksjonen.

Når du har fullført et nivå, kan du gå videre til neste nivå med et enkelt klikk!

 

Kurset passer for deg som

 • ønsker et rimeligere alternativ for å lære norsk
 • ønsker å studere uavhengig, fleksibelt, hvor som helst og når som helst
 • har en travel timeplan og det er vanskelig å binde seg til et fast kurs med lite fleksibilitet
 • ønsker noe annet enn den tradisjonelle klasseromsundervisningen
 • ikke trenger godkjente timer for å søke permanent opphold eller statsborgerskap

 

Bli med på Samanehs reise ved å melde deg på kurset nå. Du kan starte opplæringen umiddelbart etter påmelding.

Vennligst merk at dette kurset er designet for selvstyrt læring og er ikke godkjent som opplæring for permanent oppholdstillatelse i Norge. Det kan derfor ikke brukes for å oppfylle språkkravene for varig opphold. Hvis du trenger godkjent kurs for permanent opphold, anbefaler vi å velge et av våre anerkjente språkprogrammer som oppfyller kravene for dette formålet. Vårt kundestøtteteam vil gjerne hjelpe deg med å velge det rette programmet som passer dine behov.

399 kr

Ofte stilte spørsmål

 • Du er velkommen til å studere så mye du vil i Samanehs reise, men vær oppmerksom på at tiden du bruker på dette kurset ikke vil bli regnet som godkjente timer til en eventuell søknad om permanent oppholdstillatelse.

 • Dette kurset er selvstyrt, og inkluderer ikke undervisningstimer med lærer.

  Du får 


  • Ubegrenset tilgang til læringsressursen «Samanehs reise«.

  • Mulighet til å sende inn oppgaver til lærer.

  • Tilbakemelding på alt du sender inn.

   

 • Ja, å lære på nett med en selvstyrt kurs kan være veldig effektivt, men siden det er et selvstyrt når det gjelder læringshastighet, vil alt avhenge av din personlige læringsstil og takten du velger. Vi har imidlertid allerede mange suksesshistorier.

  Noen kursdeltakere er litt reserverte når det kommer til nettkurs i begynnelsen, men etter å ha gitt det litt tid, elsker de det!

  Tilbakemeldingene vi får er at Samanehs reise-kurset gir en ekstrem studietakt og studiefrihet, og hjelper deg med å nå målene dine på din egen måte.

  I Lingu har vi mange års erfaring med nettkurs. Den fantastiske e-læringsplattformen som vi gir deg tilgang til, er designet basert på de nyeste teknologiene for språklæring, og vil gjøre studieprogresjonen din enkel og, hva som også er veldig viktig, underholdende og interessant!

  Fra det vi har hørt så langt, fungerer det virkelig bra og er virkelig gøy!

 • Lingu er en godkjent tilbyder av norskkurs for voksne innvandrere, men dette kurset kvalifiserer ikke for å samle timer til søknaden om permanent oppholdstillatelse.

  Hvis du trenger å godkjente timer som kan dokumenteres offisielt for permanent oppholdstillatelse, vil vi råde deg til å sjekke ut vår Fast Track Online eller Simply Online-kurs i stedet.

 • Alle materialene våre er utviklet av Lingu og er inkludert i kurset. Du får digital tilgang umiddelbart etter påmelding.

  Når du har blitt med på kurset, vil du få tilgang til vår fantastiske nye e-læringsplattform basert på de nyeste og beste lærings-teknologiene. Her vil du kunne gjøre rask fremgang og lære effektivt ved å bruke ulike typer pedagogiske oppgaver og spill.

 • Din progresjon vil avhenge av mange faktorer, som for eksempel hvor mye tid du har tilgjengelig å studere. Basert på vår erfaring har vi imidlertid en standard varighet for hvert kurs (som kan være fleksibel hvis du bestemmer deg for å bytte tidligere eller senere enn det som vises her):

  A1-nivå: 2 måneder

  A2-nivå: 2 måneder

  B1-nivå: 4 måneder

  B2-nivå: 4 måneder

  C1-nivå: 4 måneder

   

  Hvis du tror at du er klar til å gå til neste nivå raskere enn standardmønsteret, eller alternativt, bli værende på et nivå lenger, så er det helt greit.

  Du kan enkelt bestemme deg for å gå videre når du er klar.

 • Du vil snart oppdage at det å lære online faktisk er veldig enkelt og gir gode og raske resultater!

  Samanehs reise lar deg lære å snakke på mange måter, ved å øve på å snakke, ved å lytte og ved selvstudium og lesing. Alt dette for å nå dine mål i ditt eget tempo, med hjelp av våre profesjonelt designede læringsmaterialer.

  Ved å velge Samaneh-kurset vil du ha tilgang til en flott, nyutviklet e-læringsplattform, basert på de nyeste lærings-teknologiene, som lar deg nå dine mål enda raskere

Start når som helst!

 • I dag

  23. april

 • I morgen

  24. april

 • Neste mandag

  29. april

 • Om to uker

  6. mai

 • Neste måned

  1. mai

Prøv vår gratis språkkafé

Vil du bedre i norsk og utvide ditt nettverk i Norge eller der du bor? Bli med på våre sosiale arrangementer som er designet for å gi deg mulighet til å snakke og praktisere norsk med andre personer, og ha det gøy! Kostnadsfritt og drop-in med enkel registrering både på nett og på våre språksentre.

Gratis arrangement

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!