Loading…

Norskkurs i Oslo

Målet med våre norskkurs i Oslo er å gi deltakerne våre solide, praktiske språkferdigheter i norsk slik at de kan bidra aktivt i arbeidslivet og inkluderes i sosiale sammenhenger.

Lingu Nettsider Norskkurs i Oslo

Våre norskkurs er designet for å gi deltakere størst mulig grad av fleksibilitet og samtidig gjøre opplæringen så effektiv som mulig. Kursene har en intensiv læringskurve (spor 3) og passer bra for deg som har høyere utdanning og gjerne har lært et fremmedspråk tidligere.

Målet vårt er å utvide menneskers karrieremuligheter ved å gi deltakerne våre solide, praktiske språkferdigheter i norsk.

  • Våre norskkurs holdes i små grupper på 6 til 15 deltakere
  • Vi er godkjent av Kompetanse Norge som kurstilbyder for voksne innvandrere
  • Du får en kursholder som er inspirerende og bryr seg om deg
  • Du kan velge mellom kurs på dagtid og kveldstid
  • Du får tilgang til det beste nettbaserte læringsverktøyet i norsk som andrespråk

 

Kursavgift: Fra kr 2290 per måned

Kurssted: Lingu Oslo, Rådhusgata 20, 0151 Oslo

Du må betale kursavgiften med kredittkort ved påmelding. Dersom du ønsker å betale med faktura, vennligst kontakt oss.

 

Kursmateriell

Norskkurs i BergenVi bruker kursmateriellet Norsk på 1-2-3 (2017) på nivåene A1 og A2, Stein på Stein tekstbok og arbeidsbok på B1. B2 bruker kun nettbaserte læreverk som er inkludert i prisen. Vi anbefaler også oppslagsverket Exploring Norwegian Grammar som er en nyttig læringsressurs til eget bruk. Alle deltakere må ha med sin egen bok til undervisningstimene. Bøkene kan bestilles på nettet eller du kan kjøpe det fra resepsjonen på første kursdag. Bøkene er også tilgjengelige i de fleste bokhandlere i Norge.

 

Godkjent av norske utlendingsmyndigheter

Lingu er godkjent av Kompetanse Norge (tidl. Vox). Både den nettbaserte opplæringen og klasseromsundervisningen følger den offisielle læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Dette betyr at kursbeviset du får kan benyttes som dokumentasjon ved søknad om permanent oppholdstillatelse i Norge eller norsk statsborgerskap.

 

Norskkurs i Oslo – kursoversikt

Du finner informasjon om kommende kurs på denne siden. Vi publiserer timeplanen 2-3 måneder før oppstart. Vi har kontinuerlig opptak. Startdatoene under er anbefalte startdatoer for nye deltakere.

A1 - Begynnernivå

A1 Norskkurs nybegynnernivå

The A1 course is the beginning of your journey to learn Norwegian. You will be able to use the most common words and everyday phrases, as well as getting a technical understanding of the language. This level is the first building block towards mastering the Norwegian language.

Stavanger 1. juli 2019

Oslo 1. juli 2019

Bergen 8. juli 2019

(435)

Les mer
A2 - Elementært nivå

A2 Norskkurs - Grunnleggende nivå

A2-kurset vil gi deg større ordforråd og en bedre forståelse av språket. Du vil fortsette å jobbe med grammatikk og tekniske sider av språket, samt lære hvordan du kan kombinere flere ord for å danne bedre setninger og kommunisere med norsktalende i dagligdagse situasjoner.

Oslo 1. juli 2019

Stavanger 1. juli 2019

Bergen 8. juli 2019

(354)

Les mer
B1 - Mellomnivå

B1 Norskkurs - Mellomnivå

B1 er det mest spennende nivået! På dette kurset gir vi deg nøklene til å mestre det norske språket. Du vil jobbe med oppgaver, grammatikk og tekniske aspekter ved språket, for å forbedre dine muntlige ferdigheter samt lytte- og leseforståelse.

Stavanger 1. juli 2019

Oslo 1. juli 2019

Bergen 9. juli 2019

(261)

Les mer
B2 - Høyere mellomnivå

B2 Norskkurs - Øvre mellomnivå

B2-kurset fokuserer på å videreutvikle forståelsen av det norske språket. Du vil forstå den tekniske delen av språket bedre, og du vil lære å takle vanlige språksituasjoner i Norge på en trygg og selvstendig måte.

Oslo 2. juli 2019

Stavanger 2. juli 2019

Bergen 3. september 2019

(100)

Les mer
C1 - Avansert nivå

C1 Norskkurs avansert nivå

Dette kurset er for deg som har fullført norskkurs på nivå B2 og snakker mer eller mindre flytende norsk med stort sett riktig grammatikk, men mangler ord og selvtillit.
(3)

Les mer