Home|Generelt

About us

Godkjent og landsdekkende kursleverandør.

Historien om Lingu startet i den ideelle organisasjonen KIA som jobber med integrering og norskopplæring. Gründeren Odd Bjerga arbeidet i denne organisasjonen og kom i kontakt med dyktige og ressurssterke mennesker fra mange ulike land. Lingus første språkkurs i 2008 startet i lokalene til KIA med kursholdere som kom fra KIAs nettverk. Vi bærer fremdeles arven fra det ideelle arbeidet med oss videre.

 

Siden oppstarten har selskapet vokst og blitt en renommert og landsdekkende aktør innen språktjenester i Norge.

 

Som bedrift ønsker vi å skape engasjerende løsninger for våre kunder, samt legge til rette for personlig utvikling for de menneskene vi jobber med.

 

Lingu er en offisielt godkjent språkskole i Norge med kurssentre i Oslo, Bergen, Sandnes og Stavanger, i tillegg til kursvirksomhet flere andre steder i Norge.

 

Kurstilbud

 

Privatkurs: Fleksibel opplæring for privatpersoner
Vi tilbyr språkkurs i norsk og engelsk, samt andre språk på forespørsel. Man kan studere i grupper eller som privatelev som nettelev, eller som elev ved et av våre 4 språksenter.

 

Bedriftskurs: Skreddersydd opplæring for ansatte og ledere
Vi er en anerkjent kursleverandører for næringslivet og er kjent for vår høye kvalitet. Nøkkelen ligger i at vi skreddersyr kursene vi leverer for både grupper og enkeltpersoner, og at våre kursholdere er dyktige formidlere som mestrer det å organisere nyttige og engasjerende seminarer. Resultatet er bedre kommunikasjon og ansatte som deltar og deler.

 

Kompetansepluss Arbeidskurs: Spesialtilpasset opplæring for bedrifter med statlig tilskudd
Vi er også godkjent tilbyder av Kompetansepluss Arbeid kurs av Kompetanse Norge. Dette er kurs hvor bedrifter kan søke om tilskudd for å løse utfordringer innen norsk språk, i matte/ regning, og digitale ferdigheter. Et slikt kurs vil spesialtilpasses den enkelte bedrifts behov og opplæringen vil være tett knyttet til arbeidsoppgaver og arbeidsplassen, slik at de ansatte raskt kan omsette læring ut i praksis. Et slikt kurs løser flokene og fører til en arbeidshverdag som fungerer bedre for både arbeidsgiver og arbeidstaker. 
Kompetanse Norge regulerer tilskuddsordningen og dekker kostanden for kurstimene, så fremt bedriften kvalifiserer for ordningen og tilrettelegger for gjennomføring av kurs på arbeidsplassen.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og for å få profesjonell hjelp til å finne riktig løsning til nettopp din / deres situasjon!👥 - Book et møte med oss her: Klikk her!
✆   - Ring oss på telefonnummer: +47 40 3000 40
📧 - Send en epost til: post@lingu.no
 

 

© 2020 Lingu Norge AS
Learnanywhere white