Back

Sommerkurs og iskrem hos Lingu

Bli bedre i norsk i sommer!

Å gå på sommerkurs hos Lingu er gøy og stimulerende. Samtidig får du nye venner i et sosialt og avslappet miljø. Lingus sommerkurs er perfekt for deg som er glad i språk, og som har lyst å bruke sommeren til noe som er gull verdt for fremtiden din. Kom og bli med!

Sommerkurs og iskrem hos Lingu - Bli bedre i norsk i sommer!

Ferien står for døren. Endelig tid til å slappe av, ligge på stranda, spise is, stresse mindre og ikke tenke så mye på jobb og… 

Men, vent litt!

 

Sommeren er faktisk det beste tidspunktet å lære norsk på!


3 fordeler med Lingus sommerkurs:

 • Du får studere i små grupper og får bedre tid sammen i klasserommet
 • Du bruker fleksible læremidler og kan varierer måten du lærer på
 • Du vil lære litt raskere og mer effektivt enn vanlig, siden det er færre elever i klassen


Litt om kursnivåene:

A1 - kurset lærer deg å hilse på andre og å presentere deg. Man lærer enkel grammatikk og å snakke om enkle ting som hvor du bor, det å gå i butikken, hvordan det er å bo i Norge og om reiser til andre land. 

Kurset inneholder 16 leksjoner i klasserom, i tillegg til mange interaktive nettoppgaver og nettleksjoner, og varer i 8 uker.

 

A2 - kurset vil gi deg større ordforråd og en bedre forståelse av språket. Du vil fortsette å jobbe med grammatikk og tekniske sider av språket, samt lære hvordan du kan kombinere flere ord for å danne bedre setninger og kommunisere med norsktalende i dagligdagse situasjoner. 

Kurset inneholder 16 leksjoner i klasserom, i tillegg til mange interaktive nettoppgaver og nettleksjoner, og varer i 8 uker.

 

B1 - er det mest spennende nivået! På dette kurset opplever du å få kontroll på det norske språket. Du vil jobbe med å forbedre dine muntlige ferdigheter samt lytte- og leseforståelse. 

Kurset inneholder 16 leksjoner i klasserom i løpet av 8 uker, i tillegg til mange interaktive nettoppgaver og nettleksjoner.

 

B2 - kurset fokuserer på å videreutvikle det norske språket. Du vil forstå den tekniske delen av språket bedre, og du vil lære å takle vanlige språksituasjoner i Norge på en trygg og selvstendig måte.

Kurset inneholder 16 leksjoner i klasserom i løpet av 8 uker, i tillegg til mange interaktive nettoppgaver og nettleksjoner. På slutten av kurset, jobber du med Bergenstesten.  “Kurs i norsk, høyere nivå”. Informasjon om Bergenstesten finner du her.

 

Verdt å vite om B1 og B2: 

Både B1 og B2 tar normalt 16 uker å fullføre. Men siden sommeren ikke er 16 uker lang, så kan du fortsette videre på kurs etter sommeren om du ønsker det. 
Merk at B1-kursene hos Lingu startet i mai, så sommerkursene er “del 2”. Men læreren begynner med repetisjon av del 1, så alle som er ferdige med A2 kan ta dette kurset! Det er ikke vanskligere å starte med del 2 enn det det er å starte på B1 fra begynnelsen.


Godt å vite:

Alle våre kurs forbereder deg for Norskprøven, skriftlig og muntlig. VIKTIG: Norskprøven er ikke inkludert i kurset. 
Du kan melde deg Norskprøven separat i denne lenken.  Neste gang lenken er åpen er 26 - 30 august.  

 

BLI MED PÅ SOMMERKURS DU OGSÅ!


Da får du:

 • engasjerende undervisning i små grupper
 • variert opplæring ved å kombinere klasserom med leksjoner og innhold på nett
 • en avslappet atmosfære med et akselerert læringsutbytte
 • nye venner og større kontaktnettverk
 • masse iskrem på solskinnsdager og andre godsaker gjennom kursperioden ☀️=🍦=😃


Uansett om du er nybegynner eller mer erfaren, hvis du ønsker å forbedre språket ditt så har Lingu et kurs for deg. 
Om sommeren legger Lingu vekt på å ha en avslappet, “sommerlig” atmosfære, men med fokus på fremdrift, både i og utenfor klasserommet. 

Lingus sommerkurs starter første eller andre uke i juli, det avhenger litt av hvilken by du bor i. Du kan ta kurs på dagtid eller om kvelden, og som sagt så er alt veldig fleksibelt! 

Klikk her for å se hele kurskalenderen med mer informasjon.

 


Slik foregår kurset

Du kommer på kurs to dager i uken, ca. to klokketimer hver gang.  Lingu legger opp et program som er morsomt, kjapt og fleksibelt.  Kurset kombinerer oppgaver på nett med klasseromstimer og nettleksjoner. Gjennom hele perioden utvikler du din forståelse av norsk, adept skriftlig og muntlig, og du får masse trening i både å snakke og skrive selv! 


Kursmateriale

Du må betale for kursboken separat (avhengig av nivå)

 • For A1 and A2 trenger du  Norsk på 1-2-3 (Text- and workbook)
 • For B1: Stein på stein (Textbook + workbook, 2014 edition)
 • B2-kursene bruker materialer på nettet, og dette er inkludert i kursprisen. 

Du kan bestille boken på forhånd, eller du kan kjøpe dem når du kommer til til oss på kurs.

 

Vi gleder oss til en spennende sommer sammen med deg! 

Yngvil Vatn Guttu

Yngvil Vatn Guttu
25 Jun, 2019