Loading…

Engelskkurs

Verden er liten! Vi reiser både oftere og lengre enn før, jobber i multinasjonale selskaper, har naboer fra alle verdenshjørner og har fått globale mattradisjoner. Er du trygg på engelsken din i alle situasjoner?

Lingu Nettsider Engelskkurs

Verden er liten!

Vi reiser både oftere og lengre enn før, jobber i multinasjonale selskaper, har naboer fra alle verdenshjørner og har fått globale mattradisjoner. 

Er du trygg på engelsken din i alle situasjoner? 

 

Det er godt å føle seg trygg når man kommuniserer på et annet språk enn sitt morsmål. 

Både timer med privatlærer, et engelskkurs på jobben eller en smart ferie hvor du drar på studietur til England vil bidra til å gi deg større trygghet, økt forståelse, mer kunnskap og et større vokabular. Ditt mål er vårt mål og vi jobber sammen for å nå det. 

 

I over ti år har vi i Lingu bidratt til at hundrevis av voksne, samt en god del barn og ungdommer, har blitt tryggere i å bruke engelsk. I tillegg har vi hjulpet mange bedrifter i å styrke staben sin og etablere bedre kommunikasjon på tvers av avdelinger og landegrenser. Vi vet hvor viktig det er, og vi ser hvor mye det hjelper! 


Verden går fremover og vi inviterer deg med. Bestill deg et engelskkurs i dag! 

 

Tilbakemeldinger fra tidligere studenter:

Vi kunne snakke fritt om alt, alle emner.

Fikk bedre selvtillit med å snakke engelsk, ble tryggere på uttale. Det var gøy! 

 

 

Business Communication Skills

BCS-kurset gir deltakerne utvidet vokabular og økt taleflyt som sikrer presis og produktiv kommunikasjon i forretningsengelsk. Deltakerne vil opparbeide seg ulike ferdigheter i engelsk som formidler ekspertise og profesjonalitet.
(31)

Les mer
B1 - Mellomnivå

Klarspråk på engelsk

Clear English er et skriftlig engelskkurs utviklet av Lingu. Det er designet for ansatte i offentlig administrasjon eller for personer som kommuniserer skriftlig med internasjonal partnere og organisasjoner.
(26)

Les mer

English for Work

The English for Work intensive course will help you improve your business English both quickly and effectively. The course provides a safe learning environment, where you will increase your knowledge about business English and have the opportunity to participate in interactive workshop activities.
(3)

Les mer
B2 - Høyere mellomnivå

IELTS og TOEFL forberedelseskurs

Prøveforberedende engelskkurs direkte rettet mot IELTS- eller TOEFL-testen, for å hjelpe deg oppnå en god karakter!
(1)

Les mer

Nettkurs, CyberTeachers

CyberTeachers® er et nettbasert språkkurs i engelsk, tilgjengelig fra hvor som helst i verden, tjuefire timer i døgnet, syv dager i uken.

Privatundervisning i engelsk

Med privattimer er dine mål våre mål, og vi jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser, noe som gjør det mulig å nå lenger og lengre!
(39)

Les mer

Privatundervisning i engelsk (abonnement)

Bestill privattimer i engelsk med enkle, månedlige betalinger for timene dine.

Studietur - Intensivkurs i England

Bestill en skreddersydd språkopplevelse i London eller Canterbury!