9 tilgjengelige kurs

Nettkurs i norsk for voksne

Hvorfor bruke tid på å pendle til skolen når du kan delta i offentlig godkjent norskkurs på nettet? Bli med i våre nettbaserte undervisningstimer, hvor læreren står klar til å inspirere, hjelpe og lære deg mer norsk - rett inn i stua di!

To unike kurstilbud

Lingu tilbyr to unike kurstilbud for voksne som ønsker å lære mer norsk. Både Fast-track og Simply Online gir deltakeren fleksibel norskopplæring på nettet ved å kombinere tre måter å lære norsk på:

  1. lærerstyrt undervisning på nettet
  2. Innlevering av skriveoppgaver og lydinnspilling med tilbakemeldinger fra lærer
  3. Spilbasert e-læring med læremidlet «Samanehs reise»

Drop-in timene på Simply Online har undervisning alle dager utenom søndager og offentlige fridager. Timene er lærerstyrt undervisning som videokonferanse og med deltakere fra hele verden. Vi har samtaletrening, grammatikktimer, webinarer og mye, mye mer.

Kurset består av undervisning i virtuelt klasserom, individuell veiledning av lærer, selvstudium på nettet og en nivåtest for hvert nivå.  

Vi dekker alle nivåene i norsk, og man kan enkelt oppgradere til neste nivå etter bestått nivåtest.

 

Godkjent av norske utlendingsmyndigheter

Lingu er godkjent tilbyder av opplæring i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Kursprogrammet i nettkurset følger Læreplan i norsk og samfunnskunnskap. Det betyr at deltakerne vil motta deltakerbevis som kan benyttes i søknad om permanent opphold eller statsborgerskap.

 

Nærmere beskrivelse av kursprogrammet