Intensiv norskkurs B1

For privatpersoner

AI with Gunnhild-bot label

Slik fungerer kurset

Gjennom kurset vil du følge digitale samlinger med lærer i tillegg til å jobbe selvstendig med skriveoppgaver mellom timene. Undervisningen er temabasert og i hver samling introduserer læreren et emne som du diskuterer i grupper med de andre deltagerene. Du får din personlige skrivecoach på plattformen vår, som bygger på den nyeste teknologien innen Kunstig Intelligens. Ved å bruke avanserte maskinlæringsteknikker, vil denne AI-veilederen analysere teksten din, tekstens styrker, svakheter, og individuelle stil for å gi deg tilpasset råd og veiledning. I løpet av kurset vil AI-veilederen vise deg hvordan du kan forbedre strukturen i skrivingen din, utvide vokabularet ditt, forbedre grammatikken din, og mye mer. Noe av det vanskeligste med nettkurs er å finne tid til å studere og fullføre kurset. Din ærer vil sørge for at du forstår oppgavene, og gi deg personlig oppfølging slik at du klarer å henge med på kurset.

Woman with glasses and a notebook

Hva er en AI-veileder og hva gjør den?

Icon AI-veilederen gir deg automatisk tilbakemelding på tekstene du skriver. Du får umiddelbar veiledning som gjør det enklere for deg å å se hvordan teksten din kan forbedres, noe som fører til raskere læring og mer effektiv skriving. Med vår teknologi blir skriveprosessen enklere og mer intuitiv enn noensinne.
Icon AI-veilederen er mer enn bare en stavekontroll - den fungerer som din personlige redaktør fordi den hjelper deg med å strukturere teksten din og uttrykke tankene dine på en klar og effektiv måte.
Icon Du vil få en innføring i hvordan du kan bruke AI-veilederen til å hjelpe deg med å lage disposisjoner for tekstene dine. Dette gir deg en klar retning og struktur før du begynner å skrive. AI-verktøyene vil også gi deg redigeringsforslag, noe som kan spare deg for mye tid og gjøre teksten din klarere og lettere å lese.
AI icon
I tillegg til dette, vil AI-veilederen korrekturlese arbeidet ditt, finne og peke ut eventuelle feil, og gi ytterligere forslag til forbedring av teksten. Med disse teknikkene og verktøyene, vil du bli en dyktigere, mer effektiv og mer selvsikker skribent.

Mål for kurset

Dette kurset kan være nøkkelen du trenger for å bestå den skriftlige norskprøven på B1- eller B2-nivå. Du vil få tilgang til en rekke øvingsoppgaver som speiler strukturen og innholdet i den virkelige prøven. Disse oppgavene vil ikke bare gi deg en følelse av hvordan prøven er, men tilbakemeldingen du får av AI-veilederen vil hjelpe deg med å forstå hvordan du kan forbedre deg, og vil gi deg muligheten til å rette opp feil før du skal ta prøven. Gjennom praktisk trening og veiledning vil du utvikle ferdighetene og få selvtilliten du trenger for å bestå den skriftlige norskprøven på B1- eller B2-nivå.

A young man in glasses works with a laptop and writes something to a notebook

GRATIS! Betalt av IMDi

Hvordan melde seg på kurset

Å melde seg på Skrivehjelpen er en enkel og grei prosess og kurset er helt gratis for deg som deltaker. Dette er muliggjort med støtte fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). For å få plass på kurset, må du levere en søknad på Lingu's nettside. Her trenger du bare å fylle ut noen grunnleggende personlige detaljer. Dermed er du ett skritt nærmere å få tilgang til din personlige AI-veileder og å forbedre skriveferdighetene dine. Vi gleder oss til å bli med deg på din reise mot bedre skriveferdigheter!

Opptakskrav

Check icon Du må ha bestått nivåtesten for A2 i norsk, eller ha fullført et norskkurs på A2-nivå tidligere.
Check icon Søknaden må inneholde en beskrivelse av hvordan du har tenkt å organisere din hverdag for å kunne gjennomføre kurset på 80 timer.
Check icon Du må beskrive hvorfor du ønsker å bli bedre i skriftlig norsk, og i hvilke sammenhenger du trenger å skrive.
Check icon Du må ha gode digitale ferdigheter for å få mest mulig nytte av kurset.

Kursavgift

Det beste med det hele er at kurset er helt gratis for deg som deltaker. Dette er muliggjort med støtte fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). For å sikre deg en plass på kurset, må du søke om kursplass på våre nettsider. Du vil finne et søknadsskjema der du kan sende inn din søknad.
Arrow icon Vi gleder oss til å bli med deg på reisen mot bedre skriveferdigheter!

Kursholdere

  • Milan Tosic

    Milan Tosic

    Faglig leder Simply Online

Du får fleksibel og rask språkopplæring hos Lingu. Har du noen spørsmål? Chat med oss da vel!