Back

Lingu Bergen flytter til Tollbodallmenningen

Ny adresse fra 1. august

For andre gang i 2023 flytter Lingu Bergen til nye lokaler.

Lingu Bergen flytter til Tollbodallmenningen - Ny adresse fra 1. august

Bilde: Fra venstre: Erlend U. York, nyansatt teamleder ved det nye kontoret, Saira Khursheed, avdelingsleder for Lingu Offentlig, og Odd Bjerga, daglig leder i Lingu.

BERGEN – Språkskolen Lingu Bergen flytter inn i de nye lokaler Tollbodallmenningen 5b i Bergen, like ved den historiske bygningen Tollboden.

Tollboden har en historie som strekker seg over flere århundrer. Tollboden ble utstyrt allerede i 1561, og har en spennende historie preget av både storhet og tragedie. Bygningen ble ødelagt i bybrannen i 1756 og igjen under andre verdenskrig, men ble totalrenovert og restaurert i 1954. Siden den gang har Tollboden stått som et symbol på Bergen bys stolte arv, og ble fredet av Riksantikvaren i 2013.

Lingu Bergen tilbyr språkopplæring i store og moderne klasserom. De seks rommene, som har fått navnene Sognefjord, Hardanger, Geiranger, Lysefjord, Hafrsfjord, og Nordkapp, reflekterer Norges naturskjønnhet og er klare til å ta imot studenter som ønsker å fordype seg i det norske språket. Fjordene i Norge har skapt uttallige dialekter og representerer koblingen mellom natur og kultur på en poetisk måte.

- "Med nye lokaler og hensiktsmessig bruk av læringsteknologi har vi alle forutsetninger for å kunne bistå innvandrere i Bergen med norskopplæring. Vi ser fram til et godt samarbeid med kommunen, NAV og arbeidsgivere lokalt i byen vår", sier Erlend York, nyansatt teamleder ved Bergen-kontoret.

Vi ønsker både kunder og våre studenter velkommen til våre nye lokaler!

Odd Bjerga

Odd Bjerga
03 Aug, 2023