A1 Franskkurs for nybegynnere

SUBSCRIPTION

Dette kurset gir deg en innføring i fransk. Undervisningen foregår på kveldstid.

View class schedule

CEFR Level: A1 Beginner level
Course venue: Online & home
Course fee: From NOK 1,300 per mnd

Kurset er beregnet for nybegynnere som ønsker en intensiv og grundig innføring i fransk. Lærerne legger opp til en behagelig og uformell kursatmosfære og det oppfordres til aktiv deltakelse i ...

Kurset er beregnet for nybegynnere som ønsker en intensiv og grundig innføring i fransk.


Lærerne legger opp til en behagelig og uformell kursatmosfære og det oppfordres til aktiv deltakelse i gruppen. Både kursmateriell ("Caminos 1") og undervisningsmetoder som benyttes vil ha fokus på kommunikativ undervisning som fører til et aktivt språk fra første stund. Allerede etter noen få leksjoner vil du kunne bruke enkle fraser og setninger på fransk, og ved aktiv deltakelse på kurset så vil du snart se at du utvikler et mer spontant språk!
 

HVA KAN DU ETTER Å HA GJENNOMFØRT A1 KURSET?

  • Du vil kunne samhandle med andre på fransk på en enkel måte.
  • Du vil være i stand til å lytte og forstå enkle spørsmål hvis samtalepartneren din snakker sakte og tydelig, og du kan også svare på enkle spørsmål om deg selv, om stedet du bor, og fortelle om mennesker du kjenner, samt ting du har eller interesser deg for.

 

KURSBEVIS
Når du har gjennomført kurset vil du motta et kursbevis med totalt antall timer du har deltatt på i kursperioden.

 

VEIEN VIDERE:
Etter gjennomført franskkurs – A1: Begynnernivå, anbefaler vi å gå videre på franskkurs – A2: Grunnleggende nivå. Da får man sementert den tekniske kunnskapen i språket og utviklet et bredere språk som vil kunne gi rikere samtaler og opplevelse av å forstå når man befinner seg i fransktalende land.

 

DE FORSKJELLIGE KURSNIVÅENE:

A1 BEGYNNERNIVÅ
Du bruker vanlige ord og enkle uttrykk. Du kan presentere deg og følge enkle samtaler hvor samtalepartnerne snakker tydelig og langsomt.

A2 GRUNNLEGGENDE NIVÅ
Du beskriver nærmiljøet ditt, familien din og arbeidslivet ditt i nåtid, fortid og fremtid. Du snakker om kjente temaer i enkle samtaler.

B1 MELLOMNIVÅ
Du forstår hovedinnholdet i klar og standard tale. Du klarer deg i de fleste situasjoner. Du kan uttrykke og forklare meninger.

B2 SELVSTENDIG NIVÅ
Du samtaler, begrunner synspunkter og forklarer emner på noenlunde spontant vis. Du forstår hovedinnholdet i samtaler på konkret, abstrakt og teknisk nivå.

Frequently asked questions

Register here

Learn French Online

Join our blended learning French course for Norwegian speakers.

Course fee:

NOK 1,300 per month

+ course materials

Select start date

Online

Please sign in or create an account to continue

© 2020 Lingu Norge AS
Learnanywhere white