A1 Franskkurs for nybegynnere

SUBSCRIPTION

Nybegynnerkurset i fransk er en perfekt introduksjon til språk, kultur og samfunn i Frankrike og de andre fransktalende land. Det inneholder alt du trenger for å utvide dine horisonter mot den fransktalende verden.

CEFR Level: A1 Beginner level
Course venue: Nettbasert klasserom
Course fee: From NOK 1,300 per mnd

Kurset er beregnet for nybegynnere som ønsker en intensiv og grundig innføring i fransk. Når du har fullført A1 nivået, skal du kunne kommunisere med andre på fransk på en enkel måte. Du vil kunne ...

Kurset er beregnet for nybegynnere som ønsker en intensiv og grundig innføring i fransk. Når du har fullført A1 nivået, skal du kunne kommunisere med andre på fransk på en enkel måte. Du vil kunne lytte, lese og forstå enkle spørsmål og tekster som er skrevet eller snakket på en enkel og tydelig måte. Du skal også kunne svare på enkle spørsmål og snakke om deg selv og om stedet du bor, menneskene du kjenner og tingene som interesserer deg. Hovedmålet er å gjøre deg komfortabel med å snakke fransk og motivere deg til å lære mer. 

Du vil lære:

  • Vanlige verb i nåtid, fortid og nær fremtid
  • Grunnleggende grammatikk og uttale
  • Vanlige setninger relatert til hverdagslige situasjoner
  • Skrive og lese enkle tekster og artikler om hverdagen

 

Hvordan foregår kurset?

Franskkurset inneholder undervisning i nettbasert klasserom via Zoom eller lignende kommunikasjonsverktøy, én dag per uke i 12 uker per modul. Kurset har én modul på høstsemesteret og én modul på vårsemesteret, totalt 24 uker. 

Du får tilgang til én nettleksjon som tilhører kapitlet hver uke. Nettleksjonen kan tas når som helst og inneholder video, ordspill og oppgaver fra læreren.

Deltakere som holder til i Oslo og Stavanger kan også delta i vår språkkafe for fransktalende på våre kurssentre. Dette er valgfritt, men anbefalt fordi det gir god anledning til muntlig trening i språket, samt at du møter andre med felles interesse.

 

Betaling

Du melder deg opp nederst på siden og legger inn et kredittkort. Kurset koster kr 1300 per måned og vi trekker beløpet fra det registrerte kredittkortet. Du kan si opp avtalen når som helst.

 

Kursbevis, avsluttende test og veien videre

Når du har gjennomført kurset vil du motta et kursbevis med totalt antall timer du har deltatt på i kursperioden. Du vil også kunne ta en uformell test på A1-nivå for å sjekke at du har oppnådd kompetansemålene for A1. Testen er valgfri.

Etter gjennomført begynnernivået, anbefaler vi å gå videre på franskkurs A2. Da får man sementert den tekniske kunnskapen i språket og utviklet et bredere språk som vil kunne gi rikere samtaler og opplevelse av å forstå når man befinner seg i fransktalende land.

Frequently asked questions

Lingu benytter den felleseuropeiske nivåskalaen for språkkompetanse. Den starter med basisnivået A1 og går opp til morsmålskompetanse C2.

A1 BEGYNNERNIVÅ
Du bruker vanlige ord og enkle uttrykk. Du kan presentere deg og følge enkle samtaler hvor samtalepartnerne snakker tydelig og langsomt.

A2 GRUNNLEGGENDE NIVÅ
Du beskriver nærmiljøet ditt, familien din og arbeidslivet ditt i nåtid, fortid og fremtid. Du snakker om kjente temaer i enkle samtaler.

B1 MELLOMNIVÅ
Du forstår hovedinnholdet i klar og standard tale. Du klarer deg i de fleste situasjoner. Du kan uttrykke og forklare meninger.

B2 SELVSTENDIG NIVÅ

Du samtaler, begrunner synspunkter og forklarer emner på noenlunde spontant vis. Du forstår hovedinnholdet i samtaler på konkret, abstrakt og teknisk nivå.

Register here

Registration for this course has been disabled


You can browse our catalogue for other courses, or contact us for assistance.
© 2020 Lingu AS
Learnanywhere white