Loading…

Forretningsengelsk

Lingu er markedsleder innen spesialtilpasset forretningsengelsk for næringslivet og den offentlige sektor. Vi tilbyr et bredt spekter av spesialtilpassede og fleksible opplæringsprogrammer rettet mot behovene i arbeidslivet. Alt kursmateriell utvikles av Lingu med utgangspunkt i kartleggingen av deltakerne.

Lingu Nettsider Forretningsengelsk

Vi vet at behovene for språkundervisning varierer fra person til person, og bedrift til bedrift. Nøkkelen til et vellykket kurs ligger i lærerens evne til å imøtekomme disse behovene.
Vi gjennomfører derfor en gratis kartleggingssamtale med hver enkelt deltaker før oppstart av kurs, og skreddersyr effektive og relevante språk-, kultur- og kommunikasjonskurs ut i fra deltakernes nivå, behov og ønsker.

 

Vår styrke ligger i vår evne til å møte dine spesifikke behov!

 

Business Communication Skills

BCS-kurset gir deltakerne utvidet vokabular og økt taleflyt som sikrer presis og produktiv kommunikasjon i forretningsengelsk. Deltakerne vil opparbeide seg ulike ferdigheter i engelsk som formidler ekspertise og profesjonalitet.
(31)

Les mer
B1 - Mellomnivå

Klarspråk på engelsk

Clear English er et skriftlig engelskkurs utviklet av Lingu. Det er designet for ansatte i offentlig administrasjon eller for personer som kommuniserer skriftlig med internasjonal partnere og organisasjoner.
(26)

Les mer

English for Work

The English for Work intensive course will help you improve your business English both quickly and effectively. The course provides a safe learning environment, where you will increase your knowledge about business English and have the opportunity to participate in interactive workshop activities.
(3)

Les mer