Fagmentor og skoleveiledning

Bygg opp motivasjonen og få bedre karakterer med en privatlærer i skolefag.

Videregående skole og privatister

Vi tilrettelegger undervisning og individuell oppfølgning med gode karakterer som målsetting. Med fagmentor fra Lingu får du motivasjon og effektive læringsstrategier som hjelper deg nå karaktermålene dine og enda litt til. Vi bruker læremidlene som du er kjent fra skolen din som utgangspunkt og legger opp undervisningen ut fra det nivået du befinner deg på.

 

Ungdomstrinnet

Språkfag er en viktig og obligatorisk del av undervisningen på ungdomstrinnet, men i store klasser er det lett å bli hengende etter eller ikke få tilstrekkelig oppfølging av læreren. Elever som lærer språk kjappere enn andre kan også i en situasjon hvor de føler at nivået på undervisningen er for lavt, og kanskje ønsker de derfor behøver mer utfordrende språklæring.

 

Barneskolen

Det å få spesialtilpasset undervisning kan for mange være det som trengs for å gå gjennom barneskolen med sterk lærevilje og motivasjon. Vi bruker læremidlene fra skolen som utgangspunkt og legger opp undervisningen ut fra det trinnet eleven befinner seg på. Tilrettelagt og individuell oppfølgning gjør faget både lettere og mer inspirerende.

 

Tilbakemeldinger fra kunder

Noen utklipp fra vårt anonyme evalueringsskjema som sendes alle kunder etter kursslutt:

 

… en utrolig dyktig lærer som fikk meg til å like språket enda bedre. Hun lærte meg det raskere en jeg trodde jeg kunne. Pedagogisk, effektiv og lett å forstå. Beste lærern jeg har hatt på lenge!»

 

Jeg hadde tyskeksamen (muntlig) i dag og det gikk over all forventning! (…) Jeg endte opp med karakter fire, som er fantastisk siden jeg ville vært strålende fornøyd med en toer.

 

Vårt formål med at gutten vår skulle ta timer hos Lingu var å få opp interessen for faget og forhåpentligvis forbedre karakteren. Han har nå fått 5 i standpunktkarakter i spansk. (…) Han har hatt 3 i alle tre årene på ungdomsskolen.