Online course, CyberTeachers

CyberTeachers® er et nettbasert språkkurs, tilgjengelig fra hvor som helst i verden, tjuefire timer i døgnet, syv dager i uken.

CyberTeachers® er et nettbasert språkkurs, tilgjengelig fra hvor som helst i verden, tjuefire timer i døgnet, syv dager i uken.

 

Språkkurset representerer det nyeste av teknologidrevet språkopplæring og det ytterste av fleksiblitet på tid og sted.

 

 

 

Banebrytende teknologi

CyberTeachers er et kraftig verktøy som stadig analyserer dine reaksjoner og din framgang for å tilpasse vanskelighetsgraden av hver leksjon. Læringen blir optimalisert fordi den følger hver enkelt students individuelle tempo.

CyberTeachers® inneholder funksjoner som er utformet for å gi mer effektiv språklæring, samtidig som det er morsomt og variert. Studentene kan velge sin egen tekst i henhold til deres yrke, bransje eller interesseområde, og programmet forvandler automatisk dokumentene til undervisningsmateriale.

 

Motivasjon og progresjon

Du kan generere rapporter og spore din samlede fremgang daglig. Du kan sammenligne resultatene dine med andre studenter. Dette er en nyttig motivasjonsfaktor for å komme seg videre.

 

Slik kommer du i gang

Språkkurset starter med en kombinert nivåtest og behovsanalyse kalt Linguistic Audit. Testen gir en nøyaktig evaluering av ditt nåværende språknivå, og behovsanalysen gir deg massevis av valgmuligheter innen studieområder, kursretning og målsetninger.

Etter at du har gjennomført denne testen, vil du få tilgang til selve kurset. Du bør beregne 30-40 minutter på den innledende testen, og deretter sette av én time til første leksjon, slik at du blir godt kjent med brukergrensesnittet.

 

Funksjoner

  • Alle nivå (nybegynner, elementær, mellomnivå og avansert)
  • Brukergrensesnitt og instruksjoner tilgjengelig på 16 språk (ikke norsk)
  • Spesialiserte kurs for 218 yrker, 20 næringer og TOEIC® testsforberedelse
  • 150.000 ord
  • 600 videoøvelser
  • 20 ulike læreverktøy (taletrener, hurtigmemorering, ordbok, oversetter, skriveassistenter, situasjonskort mm.)
  • Ingen installasjon – alt er på nett
  • Over 300.000 fornøyde brukere

This course is free of charge!

Learn languages easily and efficiently with Lingu. If you have any questions or doubts, feel free to Chat with us!